14 december 2021
Geplaatst door TeamOthene

Een unieke woonomgeving. Dat wordt het Wooneiland Frisiusschans. Inmiddels zijn de voorlopige plannen verder uitgewerkt aan de hand van de uitkomsten van het woonwensenonderzoek. 

Gelijkvloers, energiezuinig en onderhoudsvriendelijk
Gelijkvloers wonen… Het is een veelgehoorde wens. Ook minder onderhoud aan de tuin en woning hebben de voorkeur. Klinkt dit voor u herkenbaar, maar wilt u wél graag kunnen genieten van een fijne buitenruimte? Dan is een woning op het Wooneiland Frisiusschans ideaal.

Multifunctioneel, extra opbergruimte en privacy
In de plannen wordt ook rekening gehouden met extra opbergmogelijkheden. Naast een multifunctionele opbergkast op het terras, krijgen de toekomstige bewoners de mogelijkheid om te kiezen tussen een berging of een garage. Zo is er altijd voldoende plek voor het parkeren van een auto of voor hobby's. De tuinkast dient tevens als erfafscheiding aan de achterzijde van de woning. Voldoende opbergruimte is weer een zorg minder! 

Groen en duurzaam
Door het gebruik van een licht genuanceerde steen krijgen de woningen een natuurlijke uitstraling. Het duurzame karakter is een belangrijk aspect. Zo zijn de woningen aardgasvrij, beschikken ze over een warmtepomp, zonnepanelen én worden ze voorzien van een sedumdak. Goed voor het milieu! De woningen voldoen aan de nieuwste eisen van het Bouwbesluit inclusief de gestelde BENG-eisen. 

Start verkoop: begin 2022
De plattegronden van de verschillende woningtypen, de definitieve impressies en de verkoopprijzen zijn nog in ontwikkeling. De verkoop van deze levensloopbestendige woningen op het Wooneiland Frisiusschans start begin 2022.  

Bent u benieuwd naar de exacte start verkoopdatum van de levensloopbestendige woningen op de Frisiusschans? Of wilt u als eerste op de hoogte gehouden worden van de plannen? Laat dan hier uw gegevens achter, indien u dat nog niet eerder heeft gedaan.

Meer info over levensloopbestendig wonen in Othene Zuid