17 december 2021
Geplaatst door TeamOthene

Er komt nieuw woningaanbod in Othene Zuid! Het gaat om 14 twee-onder-een-kapwoningen van het nieuwste project Strandbroeders. Deze woningen aan de Waterlanden krijgen een stoere uitstraling, maar tegelijkertijd bieden ze alles op het gebied van wooncomfort: bijzonder veel ruimte, licht en warmte. Deze woningen gaan vanaf januari 2022 in Pre Sale. 

Speelse, asymmetrische uitstraling
De in totaal 14 woningen komen in twee verschillende woningtypen: met een dwarskap of een langskap. Deze combinatie geeft het geheel een speelse, asymmetrische uitstraling. De twee woningen vormen enerzijds een eenheid, maar hebben anderzijds ieder een eigen karakter. 

Energiezuinig en comfortabel
De woningen van type Strandbroeders blinken uit in hun bescheiden energieverbruik. Door een combinatie van een warmtepomp, zonnepanelen en een warmte terugwin installatie zijn de woningen bijna energieneutraal. Daarnaast hoeft u zich over wooncomfort geen zorgen te maken. De woningen hebben een woonoppervlak vanaf 157 men zijn volledig voorzien van vloerverwarming. Daarnaast hebben alle woningen een thermostatische ruimteregeling, zodat het klimaat op elke verdieping geheel naar wens kan worden ingesteld.

Volop ruimte
Met in totaal 5 slaapkamers zijn deze woningen bijzonder ruim en zeer flexibel in te delen, zeker vanwege de multifunctionele aanbouw. Deze aanbouw is in te richten als bijvoorbeeld kantoor, hobbykamer of bijkeuken. Hierdoor is de woning dus geheel naar uw wensen aan te passen. Ook de lichtinval zorgt voor extra woongenot dankzij de grootte en positie van de ramen en de dubbel openslaande tuindeuren. Door de tuinligging op het westen, kan maximaal geprofiteerd worden van de middag- en avondzon.

Architectuur
De woningen van type Strandbroeders krijgen een stoere uitstraling. Dit door de combinatie van een lichtgrijze baksteen en antracietkleurige kozijnen. De robuuste schoorsteen maakt het geheel af en zorgt voor extra cachet. Ook de raampartij draagt bij aan het specifieke karakter van de woning. U kunt kiezen uit een overhoeks geplaatst raam of een erker. 

Meer info
Droomt u ook al over uw eigen droomwoning in Othene Zuid? Of wilt u als eerste meer weten over definitieve tekeningen en prijzen van de woningen van type Strandbroeders? Neem dan vrijblijvend contact op met Smolders Makelaars.