19 januari 2022
Geplaatst door TeamOthene

Naast de nieuwe en moderne woningen van het type Vinkentouw, zijn woensdag 19 januari óók de 5 sfeervolle woningen aan de Kraanvogel in verkoop gegaan. Voor deze karakteristieke woningen met uitzicht op de Zaamkreek geldt dus een zeer beperkt aanbod. De bouw van deze woningen gaat nog voor de zomer van start!

Ruime en karakteristieke woningen
Aan de statige laan Kraanvogel in Othene Zuid staan al 16 sfeervolle vrijstaande- en twee-onder-een-kapwoningen. Om deze straat tot de Waterlanden te voltooien, worden er nog 4 twee-onder-een-kapwoningen en 1 vrijstaande woning gebouwd. Deze woningen met een jaren ’30 stijl, zijn zeer ruim en beschikken over een garage. Hierdoor heeft u volop leefruimte én plek voor uw hobby's.

Verschillende woningtypen
Bij de twee-onder-een-kapwoningen is er keuze uit 2 verschillende typen: met een dwarskap of een langskap. De combinatie van kappen geeft het geheel een speelse, asymmetrische uitstraling. De woningen zijn met elkaar verbonden, maar hebben toch elk een eigen karakter. De vrijstaande woning pronkt met een dwarskap én dakopbouw waardoor u hier beschikt over 5 grote slaapkamers. De warme oranjerode bakstenen en de donkere dakpannen worden geaccentueerd door crème witte dakranden en kozijnen.

Groen en waterrijk wonen
De woningen met ruime achtertuin grenzen aan de voorkant aan het water, de Zaamkreek. Door de typerende erker aan de voorzijde, geniet u niet alleen van zeeën aan daglicht, maar heeft u ook altijd een prachtig uitzicht op het groene en waterrijke Othene. Naast het vele groen, zijn er ook sterke voorzieningen op steenworp afstand van de Kraanvogel. Zo zijn de diverse winkels, een school en andere voorzieningen binnen handbereik.

Volop interesse
De woningen van Kraanvogel stonden al enkele maanden in Pre Sale. Tijdens deze periode hebben mensen volop hun interesse kenbaar gemaakt. ‘Het verbaast ons niet dat er zoveel mensen geïnteresseerd zijn in dit nieuwe project,’ vertelt Jeanine Rouw van Smolders Makelaars. ‘De woningen hebben een fantastische ligging met een uniek uitzicht. Omdat er reeds 16 woningen gerealiseerd zijn, is het ook bekend hoe de woningen eruit komen te zien. Daarnaast is het huidige aanbod kubistischer, dus dat deze woningen een sfeervolle jaren ’30 stijl hebben speelt ook een rol.’

Meer info over wonen in Othene?
Meer weten over de sfeervolle woningen van Kraanvogel, de tekeningen inzien of de brochure ontvangen? Neem dan contact op met Smolders Makelaars.