11 april 2024
Geplaatst door TeamOthene

Afgelopen zaterdag, 6 april, was het weer Open Huizen Dag. Tijdens deze dag konden geïnteresseerden vrijblijvend en zonder afspraak de deelnemende huizen bekijken. Ook in Othene Zuid! En... dit jaar waren daar volop modelwoningen te bezichtigen.

Het was o.a. mogelijk om de ingerichte modelwoningen van de typen FrisiusschansStrandbroeders én iQube te bezichtigen. Van de levensloopbestendige woningen van Strandplevier was op dat moment nog geen kijkwoning, maar het verkoopteam kon hier uiteraard wel vanalles over vertellen. Dat mensen nieuwsgierig waren naar de woningtypen bleek wel. Een prachtige opkomst!

Bezichtig modelwoningen
Heeft u de Open Huizen Dag gemist, maar bent u wel benieuwd naar de beschikbare woningtypen in Othene Zuid? Het is mogelijk om de ingerichte modelwoningen te bekijken op woensdagen tussen 8.45 en 11.45 uur en op zaterdagen tussen 10.00 en 12.00 uur. Smolders Makelaars is op deze momenten aanwezig in Informatiecentrum Othene en begeleidt u graag naar de modelwoningen. Op een ander moment langskomen? Maak dan een afspraak met Smolders Makelaars.

Open huis
Daarnaast organiseren we op korte termijn open huis momenten in de modelwoning op het Wooneiland Frisiusschans én bij de modelwoning type iQube. Van harte welkom!

Ook wonen in Othene Zuid?
Meer weten over de woningen of over het beschikbare aanbod? Neem contact op met Smolders Makelaars voor meer informatie.