17 april 2024
Geplaatst door TeamOthene

De bouw van de levensloopbestendige woningen van het type Strandplevier is gestart. Reden voor een feestje voor de toekomstige bewoners! Dit vond plaats in Informatiecentrum Othene én op de bouwplaats. De woningen worden naar verwachting in kwartaal 1 van 2025 opgeleverd.

Op dit bijzondere moment werd samen met de toekomstige bewoners geproost. Zij werden op dinsdag 9 april namens projectontwikkelaar Serge Fassaert van AM Zeeland welkom geheten. Wat volgde was een feestelijk moment met het slaan van de eerste paal door de heimachine, confetti, een glaasje bubbels, heerlijke hapjes én natuurlijk gezellige gesprekken met de toekomstige buren!

Bouwupdate
Inmiddels is de bouwplaats volledig ingericht. Er staan bouwhekken rondom het bouwterrein en ook is de bouwput ontgraven en is er schoon zand aangebracht. Tijdens het start bouwevenement is er gestart met het inheien van de palen. Een dag later zaten alle 65 heipalen in de grond. Deze palen hebben diverse lengtes, namelijk 6,5 meter, 10 meter én 11 meter. Na de heiwerkzaamheden werd de bouwput nogmaals een keer opgeschoond, zodat er weer een vlakke ondergrond ontstond om straks de funderingsbekisting op aan te kunnen brengen.

Zorgeloos genieten met woonprogramma op begane grond,
Zorgeloos wonen en genieten. Daar draait alles om in de energieneutrale Strandplevier-woningen die aan de Waterlanden worden gebouwd. Een luxe keuken, sanitair en zelfs aangeplante hagen in de voortuin zijn bij de oplevering inbegrepen. De eerste fase van het project is al uitverkocht. Ook interesse in een verrassend ruime en onderhoudsvriendelijke woning? De 12 levensloopbestendige woningen van fase 2 zijn momenteel in verkoop en de prognose is dat de bouw ook dit jaar nog zal starten.

Meer info
Ook interesse in een prachtige en levensloopbestendige van het type Strandplevier? Neem contact op met Smolders Makelaars voor meer informatie.