17 april 2024
Geplaatst door TeamOthene

Op zaterdag 25 mei van 11.00 tot 15.00 uur is het weer Othene Woondag. Een ideaal moment om vrijblijvend meer te ontdekken over de recentste nieuwbouwprojecten in Othene Zuid. Tijdens de Othene Woondag kunt u de kijkwoning type Strandbroeders bezichtigen, tekeningen inkijken, sfeerimpressies zien en al uw vragen stellen aan Smolders Makelaars en projectontwikkelaar AM Zeeland.

Huiselijk en gezellig
De Othene Woondag vindt plaats in Informatiecentrum Othene. Dit Informatiecentrum voelt altijd al huiselijk en gezellig aan, maar tijdens de Othene Woondag nog nét iets meer. In ieder hoekje valt iets te ontdekken valt over een bepaald project. Uiteraard onder het genot van een heerlijk hapje, drankje of kopje koffie, dat vers voor u wordt gezet in de piaggio koffiebar.

Lancering nieuwste projecten
Tijdens de Othene Woondag wordt het nieuwste project van Othene Zuid onthuld: de starterswoningen van The One! Nieuwsgierig? Vanaf dat moment zijn de impressies en plattegronden in te zien. Ook start de verkoop van fase 2 van de karakteristieke jaren ’30 woningen type Kraanvogel!

Bezichtig kijkwoning tijdens Woondag
Tijdens de Othene Woondag ontdekt u alles over de projecten van Othene Zuid. Bijvoorbeeld over het prachtige project iQube dat geschikt is van levensloop tot gezin. Fase 1 is volledig uitverkocht, maar fase 2 is momenteel in verkoop en de bouw hiervan start in mei dit jaar. Of ontdek meer over twee-onder-een-kapwoningen van Strandbroeders. Deze woningen zijn reeds opgeleverd en er zijn nog 3 woningen beschikbaar, waarvan 1 in optie. Gaat u over tot aankoop? Dan ontvangt u, bij situaties 40 en 42, een keukencheque t.w.v. € 25.000 incl. btw. Woning, situatie 50, is in prijs verlaagd van € 464.000 naar € 439.000. Extra interessant om nu tot koop over te gaan! Neem eens een kijkje in de modelwoning type Strandbroeders tijdens de Othene Woondag.

Levensloopbestendig wonen
Op zoek naar een levensloopbestendige woning? Dan is het woningaanbod van het Wooneiland Frisiusschans wellicht iets voor u. Deze woningen zijn niet alleen prachtig om te zien, ook zijn ze uniek qua duurzaamheid. De woningen van fase 1 zijn recent opgeleverd. Ze zijn met een volledig woonprogramma op de begane grond ideaal om gelijkvloers én toch ruimtelijk te wonen. De woningen beschikken over een sedumdak, een tuin aan de voorzijde en vanaf het terras aan de achterzijde kijkt u uit over groene, natuurlijke oevers. Dit geldt des te meer voor fase 2 van dit project. De woningen gelegen aan de oostkant bevinden zich op een bijzonder groen, mooi en uniek plekje in Othene en hebben een blijvend zicht op de polder.

Zorgeloos wonen en genieten
Een ander project met levensloopbestendige woningen is Strandplevier. Hier draait alles om zorgeloos wonen en genieten. Een luxe keuken, sanitair en zelfs aangeplante hagen in de voortuin zijn bij de oplevering inbegrepen. De eerste fase van het project is al uitverkocht. Ook interesse in een verrassend ruime, energieneutrale en onderhoudsvriendelijke woning? De 12 levensloopbestendige woningen van fase 2 zijn momenteel in verkoop en de prognose is dat de bouw ook dit jaar nog zal starten. We vertellen u graag meer.

Vrije kavels
Liever alle vrijheid bij het realiseren van uw droomwoning? Ontdek dan de mogelijkheden van vrije kavels. Er zijn nog enkele vrije kavels beschikbaar aan de Kokmeeuw

Kom ook!
Is nieuwbouw iets voor u? Ontdek het tijdens de Othene Woondag op zaterdag 25 mei tussen 11.00 en 15.00 uur in Informatiecentrum Othene, Kraanvogel 22a Terneuzen. Welkom! Meer info? Neem contact op met Smolders Makelaars (0115 - 621 475).