Twee-onder-een-kapvilla (Panorama)

Door de unieke keuze van de architect ogen de twee-onder-een-kapwoningen als één statige villa. Echter, de woningen zijn qua uiterlijk verschillend. Dit type heeft twee grote panoramaramen en een speels voorportaal.  

Luxe én veel ruimte
De woningen ogen niet alleen als een villa, zo voelen ze ook aan. Er wordt gebouwd met mooie, luxe materialen en de villa’s zijn bovengemiddeld ruim opgezet. Toch blijft het, door een slimme indeling van de woonkamer en leefkeuken, erg knus. De grote raampartijen laten een zee van licht binnen. En dankzij een ruime berging en garage heeft u ook aan opbergruimte geen gebrek. 

Onderhoudsvriendelijk en energiezuinig
De twee-onder-een-kapvilla’s van Arce Novum zijn voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen. Zo is het in de hele woning comfortabel warm en blijft uw energierekening comfortabel laag. Ook over onderhoud hoeft u zich de komende jaren dankzij de kunststof kozijnen geen zorgen te maken. Het hout in de gevel is erg goed voorbehandeld, dus ook daar heeft u geen omkijken naar. Tijd om te genieten! Vooral ook in uw zonnige tuin op het zuiden. 

Interesse? Laat uw gegevens achter.
De twee-onder-een-kapvilla is misschien een makkelijke keuze. Maar, welk type? Is dat even moeilijk kiezen, de voordeur aan de zijde of toch in het voorportaal? Wilt u als eerste meer weten over definitieve tekeningen en prijzen? Ga naar “Belangstelling” en laat dan nu, vrijblijvend, uw gegevens achter.

Prijs

€ 415.000 - € 425.000

Eigenschappen

  • WoningsoortTwee-onder-één-kap
Belangstelling tonen

Deel via:

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

Impressies

Situatiekaart

Situatiekaart Othene Terneuzen

Overig aanbod

of

“Othene Terneuzen, natuurlijk wonen voor iedereen!”

Contactgegevens Othene

Smolders Makelaars
Makelaar

Smolders Makelaars