Villa (Kempenaarwerf)

Arce Novum villa Kempenaarwerf

Bent u op zoek naar een ruime, maar bovendien zeer unieke woning in het groene en waterrijke Othene Zuid? Dan is de Arce Novum villa met een unieke ligging aan de Kempenaarwerf iets voor u. Zo is er maar één! Deze villa heeft dezelfde indeling als de Arce Novum villa’s aan de Vlinderlaan en de Koninginnepage, maar door een ander kleur- en materiaalgebruik heeft de villa een markante uitstraling.

Over de unieke villa
De villa aan de Kempenaarwerf is robuust en stoer, maar tegelijk ook modern en elegant. De speelse raampartijen met reinwitte kozijnen, luxe materialen en verschillende soorten gevelafwerking maken van deze villa een unieke woning. Bij de villa aan de Kempenaarwerf maken de blauwe accentsteentjes plaats voor een lichtgele variant. Mooi!

Bijzonder ruim en extra veel licht
De villa is met 557 m² kaveloppervlak en 187 m² woonoppervlak bijzonder ruim. Die ruimte wordt nog eens extra geaccentueerd door alle rechte wanden en grote raampartijen. Daarnaast is de woning voorzien van een garage, waar u volop de ruimte heeft om uw auto te parkeren of om een hobbyruimte te realiseren.

Energiezuinig en onderhoudsvriendelijk
Zoveel ruimte vraagt om efficiënte verwarming. De villa is voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen. Zo is het in de hele woning comfortabel warm en blijft uw energierekening laag. Ook over onderhoud hoeft u zich de komende jaren dankzij de kunststof kozijnen geen zorgen te maken. En het hout in de gevel? Dat is zo goed voorbehandeld, daar heeft u geen omkijken naar. Een heerlijke, unieke woning!

Interesse? Laat uw gegevens achter.
Wilt u meer weten, de tekeningen inzien of de brochure ontvangen ? Ga dan naar “Belangstelling” en laat vrijblijvend uw gegevens achter.

Prijs

€ 610.000

Eigenschappen

  • WoningsoortVrijstaand
  • Status1 beschikbaar
  • Kaveloppervlak557 m² kavelopp.
  • Woonoppervlak187 m² woonopp.
  • Kamers6 kamers
  • Energie label A Energielabel
Belangstelling tonen

Deel via:

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

Impressies

Prijslijst

KavelStatusKavelopp.Woonopp.KamersPrijsPlattegrond
979Te koop557 m²187 m²6 € 610.000

Kavelkaart

  • Kavelkaart
  • Locatiekaart
X
+
-
Filter Filter   slide

Aanbod

Woningcategorie

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart

Overig aanbod

of

“Othene Terneuzen, natuurlijk wonen voor iedereen!”

Contactgegevens Othene

Smolders Makelaars
Makelaar

Smolders Makelaars