type B

Deel deze woning:

Beschrijving

Aan de voorzijde voorzien van een erker met grote ramen tot op de vloer voor veel lichtinval en uitzicht. Alle kozijnen zijn van onderhoudsvriendelijk kunststof. Optioneel is de woonruimte aan de achterzijde nog uitbreidbaar.
Met een ruime garage-berging (optioneel uitbreidbaar en met een deur naar de woning) en een handige trapkast (optioneel uitbreidbaar). Entree met ruimte voor garderobe en een toiletruimte met wandcloset en fonteintje.
Kaveloppervlaktes van 280 tot 299 m². Prachtig gelegen aan het water!
De hoofdslaapkamer is voorzien van een grote raampartij tot op de vloer in de voorgevel (met een prachtig zicht op het water) en een dakraam in de kasthoek.
De tweede en de derde slaapkamer zijn aan de achterzijde gelegen en profiteren beide van de grote dakkapel (ook onderhoudsvriendelijk afgewerkt). De tweede slaapkamer is 10,4 m² groot en de derde slaapkamer 9,3 m².
De royale badkamer biedt ruimte aan een toilet, een douche, een ligbad en twee wastafels.
type B1
Voorzien van een grote L-vormige woonruimte van 47,6 m² met een open keuken. De doorzon-kamer is maar liefst 4 meter breed bij 10,5 meter diep en biedt volop ruimte om uw eigen indeling te maken!
De trap is tegen de zijgevel gelegen (L-kamer op de begane grond). De hoofdslaapkamer is 19,5 m² groot en heeft de deur in de kasthoek, terwijl het bed om de hoek geplaatst kan worden.
De trap tegen de zijgevel is voorzien van een raam. Er is een berging met ruimte voor de wasmachine/wasdroger en de cv. De vierde slaapkamer is 17,8 m² groot en heeft een raam in de voorgevel en een dakraam achter.
type B2
De trap aan de andere kant levert een Z-vormige woonruimte op van 47,5 m² met een open keuken. De zithoek is dan 4 meter bij 4,7 meter en de eethoek 4 meter bij 5,7 meter, wat ook volop indelingsmogelijkheden biedt!
De badkamer is aan de zijgevel gelegen en voorzien van een raam (Z-kamer op de begane grond). De hoofdslaapkamer is 19,4 m² groot en heeft de deur aan de kant van het bed, terwijl de kasthoek om de hoek is gelegen.
Met de trap aan de andere kant is de riante berging met ruimte voor de wasmachine/wasdroger en de cv aan de voorgevel gelegen met een raam. De vierde slaapkamer is 13 m² groot en heeft een raam in de zijgevel.

Kenmerken

  • Alle woningen van dit type zijn verkocht.

Downloads

Het woningaanbod op de kavelkaart

Filteren op:
«

Uitleg

Klik voor meer informatie op 1 van de woningen op de kaart of op 'filteren'.
simple lot map

Bereken uw hypotheek voor deze woning

Stap 1 Hoeveel wil je lenen

 

Gewenste koopsom.

 

Hoeveel meerwerk wilt u meefinancieren.

Stap 2 Vul je inkomen in

 

Vul hier je bruto jaarsalaris in, inclusief vakantiegeld (meestal 8%). Je kunt dit zelf snel berekenen:
maandsalaris x 12 x 108%.

Vaste toeslagen (bijvoorbeeld ploegentoeslag) mag je hier bij optellen. Van variabele toeslagen (bijvoorbeeld winstuitkering, overwerk en provisie) mag je het gemiddelde bruto bedrag over de laatste 12 maanden (mits structureel) nemen.

Werk je zelfstandig? Vul dan de gemiddelde nettowinst van de afgelopen drie jaar in.

 

Het invullen van je leeftijd is van belang bij de berekening van de premie voor de (vaak verplichte) overlijdensrisicoverzekering. Deze premie bepaalt mede de hoogte van je maandlasten.

 

Als je wilt dat het inkomen van je partner ook wordt meegenomen in de berekening, kun je dat hier aangeven.

Stap 3 Andere lasten of inkomsten

 

Financiële verplichtingen kunnen invloed hebben op je maximale leenbedrag

Stap 4: Inbreng eigen middelen

 

Financiële meevallers kunnen invloed hebben op je maximale leenbedrag

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Jeanine Rouw
Makelaar

0115-621475
info@smoldersmakelaars.nl

Jeanine Rouw
Ligging van het project