Woningaanbod Frisiusschans

Oók wonen op het water? Vul de enquête in!

Een unieke woonomgeving. Dat wordt het Wooneiland Frisiusschans. Hoe dit wooneiland eruit komt te zien, dat wordt bepaald in samenspraak met de toekomstige bewoners. Bent u één van deze bewoners? Dan krijgt u nu online de mogelijkheid om uw woonwensen en voorkeuren aan te geven. Bijvoorbeeld rondom duurzaamheid, privacy, sfeer en budget. Maar ook plattegronden, kleuren en materialen worden niet overgeslagen.

Vul hier de enquête in

Groen en levensloopbestendig wonen

Al deze wensen komen samen in de uiteindelijke plannen voor het unieke Wooneiland Frisiusschans. Op dit moment wordt er uitgegaan van een eiland met circa 35 levensloopbestendige woningen met een woon- en slaapprogramma op de begane grond. De woningen, bestaande uit 1 of 2 woonlagen, beschikken aan de voorzijde over een tuin en vanaf het terras aan de achterzijde kijken bewoners uit over groene, natuurlijke oevers. De parkeerruimten zijn zorgvuldig geïntegreerd in de groene binnenruimte.

Wonen op het water

Met de input van de toekomstige bewoners wordt de definitieve invulling van het Wooneiland Frisiusschans bepaald. Een ding is zeker: u als toekomstige bewoner kunt straks genieten van uw fantastische woning op het water! In een levendige wijk in de nabijheid van de Otheense Kreek, de Westerschelde en natuurgebied Margarethapolder.

Interesse? Denk mee én vul de enquête in.

U kunt de woning helemaal zelf samenstellen. Kiest u voor meer ruimte en dus een extra woonlaag? Dat kan! Ziet u zichzelf al wonen op het Wooneiland Frisiusschans? Denk dan mee met de verdere ontwikkeling. Laat uw gegevens achter en vul de enquête in. Na deelname wordt u als eerste op de hoogte gebracht van de definitieve plannen.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp
Othene Terneuzen frisiusschans

“Othene Terneuzen, natuurlijk wonen voor iedereen!”

Contactgegevens Othene

Smolders Makelaars
Makelaar

Smolders Makelaars