Woningaanbod Frisiusschans

Een unieke woonomgeving. Dat wordt het Wooneiland Frisiusschans. Hoe dit wooneiland eruit komt te zien, dat wordt bepaald in samenspraak met geïnteresseerden. Zij kregen online de mogelijkheid om hun woonwensen en voorkeuren aangegeven. Meer dan 100 personen hebben deelgenomen aan dit onderzoek.

Groen en levensloopbestendig wonen

Al deze wensen nemen we mee in de ontwikkeling van de plannen voor het unieke Wooneiland Frisiusschans. Op dit moment wordt er uitgegaan van een eiland met circa 35 levensloopbestendige woningen met een woon- en slaapprogramma op de begane grond. De woningen, bestaande uit 1 of 2 woonlagen, beschikken aan de voorzijde over een tuin en vanaf het terras aan de achterzijde kijken bewoners uit over groene, natuurlijke oevers. De parkeerruimten zijn zorgvuldig geïntegreerd in de groene binnenruimte.

Wonen op het water

Mede met de ontvangen input van de toekomstige bewoners wordt de definitieve invulling van het Wooneiland Frisiusschans bepaald. Een ding is zeker: u als toekomstige bewoner kunt straks genieten van uw fantastische woning op het water! In een levendige wijk in de nabijheid van de Otheense Kreek, de Westerschelde en natuurgebied Margarethapolder.

Verwachtte start verkoop: najaar 2021

Wilt u als eerste op de hoogte gehouden worden van de plannen? Of bent u benieuwd naar de exacte start verkoopdatum van deze levensloopbestendige woningen? Laat dan uw gegevens achter, indien u dat nog niet eerder heeft gedaan. Naar verwachting zal de verkoop in het najaar van 2021 starten.

Laat gegevens achter

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp
Othene Terneuzen frisiusschans

“Othene Terneuzen, natuurlijk wonen voor iedereen!”

Contactgegevens Othene

Smolders Makelaars
Makelaar

Smolders Makelaars