Woningaanbod Kraanvogel

Aan de Kraanvogel in Othene Zuid staan al 16 sfeervolle vrijstaande- en twee-onder-een-kapwoningen. Om deze straat tot de Waterlanden te voltooien, worden er nog 2 twee-onder-een-kapwoningen en 1 vrijstaande woning gebouwd. Voor deze karakteristieke woningen met uitzicht op de Zaamkreek geldt dus een zeer beperkt aanbod.

Zeer ruime jaren '30 woningen

De woningen aan de statige laan Kraanvogel bestaan uit drie woonlagen en een garage, waardoor u volop leefruimte én plek voor uw hobby's heeft. Voor iedere nieuwbouwwoning geldt, dat de woning met tal van opties volledig op maat gerealiseerd kan worden. Zo sluit uw woning gegarandeerd aan op uw specifieke woonwensen.

Verschillende woningtypen

Bij de twee-onder-een-kapwoningen is er keuze uit 2 verschillende typen: met een dwarskap óf een langskap. De combinatie van kappen geeft het geheel een speelse, asymmetrische uitstraling. De woningen zijn met elkaar verbonden, maar hebben toch elk een eigen karakter. De vrijstaande woning pronkt met een dwarskap én dakopbouw waardoor u hier beschikt over 5 grote slaapkamers. De warme oranjerode bakstenen en de donkere dakpannen worden geaccentueerd door crème witte dakranden en kozijnen.

Groen en waterrijk wonen met volop voorzieningen

De woningen mét ruime achtertuin grenzen aan de voorkant aan het water, de Zaamkreek. Door de typerende erker aan de voorzijde, geniet u niet alleen van zeeën aan daglicht, maar heeft u ook altijd een prachtig uitzicht op het groene en waterrijke Othene. Genieten! Met het winkelcentrum en de basisschool in de nabijheid is wonen in Othene echt ideaal.

Onderhoudsvriendelijk, energiezuinig en comfortabel

De vijf nieuwe woningen aan de Kraanvogel zijn voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen. Zo ervaart u altijd een comfortabel binnenklimaat, is uw woning klaar voor de toekomst én blijft uw energierekening laag.

Interesse? Laat uw gegevens achter.

Droomt u ook al over een nieuwe woning in Othene Zuid? En lijkt wonen in één van de stijlvolle woningen aan de Kraanvogel u wel wat? Laat dan uw gegevens achter. We voorzien u graag van meer informatie.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp
Othene Terneuzen - kraanvogel

Situatiekaart

Situatiekaart Othene Terneuzen

“Othene Terneuzen, natuurlijk wonen voor iedereen!”

Contactgegevens Othene

Smolders Makelaars
Makelaar

Smolders Makelaars