2-onder-1-kapwoning type: langskap

Kraanvogel - Twee-onder-een-kapwoningen (type langskap)
Nummers: 277 - 280

De karakteristieke twee-onder-een-kapwoningen met de langskap zijn met de warme oranjerode bakstenen, donkere dakpannen en crème witte dakranden en kozijnen niet alleen prachtig om te zien, maar zijn met 545 m³ ook heerlijk ruim.

Heerlijke zithoek en open keuken
Wanneer u de woning via voordeur en het portaal binnenloopt treft u als eerste de zithoek en de open keuken aan. Deze grenst aan uw fijne achtertuin. Vanuit het zitgedeelte heeft u een prachtig uitzicht op het water, de Zaamkreek. Door de typerende erker aan de voorzijde, geniet u niet alleen van zeeën aan daglicht, maar heeft u ook altijd een prachtig uitzicht op het groene en waterrijke Othene.

Bovenverdieping en garage
Op de eerste verdieping van deze woning vindt u drie slaapkamers en een badkamer. Wanneer u de trap naar de tweede verdieping neemt, treft u hier een ruime zolder waar u nog een extra slaapkamer of fijne werkplek kunt realiseren. Tevens bevindt op de tweede verdieping zich de wasruimte. Daarnaast beschikt dit woningtype over een ruime garage waar u extra ruimte heeft voor uw hobby’s of om uw auto te parkeren.

Onderhoudsvriendelijk, energiezuinig en comfortabel
De woningen aan de Kraanvogel zijn voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen. Zo ervaart u altijd een comfortabel binnenklimaat, is uw woning klaar voor de toekomst én blijft uw energierekening laag.

Interesse? Laat uw gegevens achter.
Droomt u ook al over een nieuwe woning in Othene Zuid? En lijkt wonen in een twee-onder-een-kapwoning met langskap aan de Kraanvogel u wel wat? Ga dan naar “Belangstelling” en laat vrijblijvend uw gegevens achter.

Prijs

€ 425.000 - € 500.000

Eigenschappen

  • WoningsoortTwee-onder-één-kap
Belangstelling tonen

Deel via:

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

Impressies

Situatiekaart

Situatiekaart Othene Terneuzen

Bereken je hypotheek

Stap 1: Hoeveel wil je lenen
 

Gewenste koopsom.

 

Hoeveel meerwerk wil je meefinancieren.

Volgende
Stap 2: Vul je inkomen in
 

Vul hier je bruto jaarsalaris in, inclusief vakantiegeld (meestal 8%). Je kunt dit zelf snel berekenen:
maandsalaris x 12 x 108%.

Vaste toeslagen (bijvoorbeeld ploegentoeslag) mag je hier bij optellen. Van variabele toeslagen (bijvoorbeeld winstuitkering, overwerk en provisie) mag je het gemiddelde bruto bedrag over de laatste 12 maanden (mits structureel) nemen.

Werk je zelfstandig? Vul dan de gemiddelde nettowinst van de afgelopen drie jaar in.

 

Het invullen van je geboortedatum is van belang bij de berekening van de premie voor de (vaak verplichte) overlijdensrisicoverzekering. Deze premie bepaalt mede de hoogte van je maandlasten.

 

Als je wilt dat het inkomen van je partner ook wordt meegenomen in de berekening, kun je dat hier aangeven.

Vorige
Volgende
Stap 3: Andere lasten of inkomsten
 

Financiële verplichtingen kunnen invloed hebben op je maximale leenbedrag

Vorige
Volgende
Stap 4: Inbreng eigen middelen
Vorige
Regel je hypotheek online, snel en goedkoop.
Kom in contact met een adviseur en krijg direct inzicht in jouw mogelijkheden. Daarnaast kan je voor meer informatie naar de website van hypotheek24 gaan.

Overig aanbod

of

“Othene Terneuzen, natuurlijk wonen voor iedereen!”

Contactgegevens Othene

Smolders Makelaars
Makelaar

Smolders Makelaars