Vrijstaande woning

Kraanvogel - Vrijstaande woning
Nummer: 276

De vrijstaande jaren ’30 woning aan de Kraanvogel is met de warme oranjerode bakstenen, donkere dakpannen en crème witte dakranden en kozijnen niet alleen prachtig om te zien, maar is met een inhoud van 680 m³ en een perceel van 376 m² ook bijzonder ruim. De woning pronkt met een zadeldak én dakopbouw waardoor deze woning beschikt over vijf grote slaapkamers.

Heerlijke zithoek en open keuken
Wanneer u de woning via de voordeur en de hal binnenloopt treft u als eerste de bijzonder ruime zithoek en de open woonkeuken aan. Deze grenst aan uw fijne achtertuin, waar u door grote tuindeuren zo inloopt. Vanuit het zitgedeelte aan de voorkant van de woning heeft u een prachtig uitzicht op het water, de Zaamkreek. Door de typerende erker aan de voorzijde, geniet u niet alleen van zeeën aan daglicht, maar heeft u ook altijd een prachtig uitzicht op het groene en waterrijke Othene.

Bovenverdiepingen en garage
Op de eerste verdieping van de vrijstaande woning vindt u drie ruime slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet. Wanneer u de trap naar de tweede verdieping neemt, treft u hier nog twee ruime slaapkamers en een wasruimte aan. Wat een plek! Verder beschikt deze woning over een garage waar u uw auto kunt parkeren of ruimte heeft voor uw hobby’s.

Onderhoudsvriendelijk, energiezuinig en comfortabel
Deze vrijstaande woning aan de Kraanvogel is aardgasvrij en voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen. Zo ervaart u altijd een comfortabel binnenklimaat, is uw woning klaar voor de toekomst én blijft uw energierekening laag.

Interesse? Laat uw gegevens achter.
Droomt u ook al over een nieuwe woning in Othene Zuid? En lijkt wonen in een vrijstaande woning aan de Kraanvogel u wel wat? Ga dan naar “Belangstelling” en laat vrijblijvend uw gegevens achter.

Prijs

€ 560.000 - € 600.000

Eigenschappen

  • WoningsoortVrijstaand
Belangstelling tonen

Deel via:

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

Impressies

Situatiekaart

Situatiekaart Othene Terneuzen

Bereken je hypotheek

Stap 1: Hoeveel wil je lenen
 

Gewenste koopsom.

 

Hoeveel meerwerk wil je meefinancieren.

Volgende
Stap 2: Vul je inkomen in
 

Vul hier je bruto jaarsalaris in, inclusief vakantiegeld (meestal 8%). Je kunt dit zelf snel berekenen:
maandsalaris x 12 x 108%.

Vaste toeslagen (bijvoorbeeld ploegentoeslag) mag je hier bij optellen. Van variabele toeslagen (bijvoorbeeld winstuitkering, overwerk en provisie) mag je het gemiddelde bruto bedrag over de laatste 12 maanden (mits structureel) nemen.

Werk je zelfstandig? Vul dan de gemiddelde nettowinst van de afgelopen drie jaar in.

 

Het invullen van je geboortedatum is van belang bij de berekening van de premie voor de (vaak verplichte) overlijdensrisicoverzekering. Deze premie bepaalt mede de hoogte van je maandlasten.

 

Als je wilt dat het inkomen van je partner ook wordt meegenomen in de berekening, kun je dat hier aangeven.

Vorige
Volgende
Stap 3: Andere lasten of inkomsten
 

Financiële verplichtingen kunnen invloed hebben op je maximale leenbedrag

Vorige
Volgende
Stap 4: Inbreng eigen middelen
Vorige
Regel je hypotheek online, snel en goedkoop.
Kom in contact met een adviseur en krijg direct inzicht in jouw mogelijkheden. Daarnaast kan je voor meer informatie naar de website van hypotheek24 gaan.

Overig aanbod

of

“Othene Terneuzen, natuurlijk wonen voor iedereen!”

Contactgegevens Othene

Smolders Makelaars
Makelaar

Smolders Makelaars