Woningaanbod Leeuwerik

Maak uw woondroom waar op een ruim kavel in de Leeuwerik

Op een unieke plek in Othene Zuid ligt de Leeuwerik, bestaande uit een doodlopende straat met daaromheen 13 ruime vrije kavels. Deze zijn heel divers, ze variëren in oppervlakte, prijs, sfeer en ligging. Er is dus altijd wel een kavel dat bij uw wensen past.

Oppervlakte

De kavels variëren in oppervlakte van ca. 500 m² tot ca. 850 m². Ruime kavels dus, waar u al uw bouwwensen op kunt realiseren.

Prijs

De prijzen van de kavels variëren vanaf € 174.000 t/m € 274.000.

Sfeer

Bosrijk, stedelijk of waterrijk, waar houdt u van? Als het bosrijk is, dan zijn de kavels 966 en 978 iets voor u. Deze percelen grenzen aan een brede groenstrook en aan de nieuwe eigenaren wordt gevraagd deze strook met eigen bomen en struiken te versterken. Op de kavels in het midden van het plan geniet u van het knusse karakter van het hof. De kavels aan het eind van de Leeuwerik, nummers 971, 972 en 973, zijn juist weer ideaal voor waterliefhebbers. De achtertuin ligt aan een brede watergang en krijgen een karaktervolle treurwilg aan de waterkant.

Ligging

Doordat de Leeuwerik een doodlopende straat is, ontstaat er een autoluw woonerf waar het heerlijk rustig wonen is. De ligging van de tuinen is, afhankelijk van de kavel, oostelijk, zuidelijk of westelijk. Dankzij de grootte van de percelen heeft iedere tuin de hele dag door zon.

Interesse?

Heeft u interesse in een kavel in de Leeuwerik? Laat het ons weten! We verstrekken u graag een vrijblijvende reservering van 4 weken en bieden ook de mogelijkheid om de kavel langer in optie te nemen. Wacht niet langer, start nu met de realisatie van uw woondroom!

Laat dan nu uw gegevens achter

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp
Othene Terneuzen

“Othene Terneuzen, natuurlijk wonen voor iedereen!”

Contactgegevens Othene