Woningaanbod Vinkentouw

Modern en sfeervol wonen? Dat doet u in de woningen van Vinkentouw. Op een prachtige plek aan de Vogellaan worden 21 ruime woningen gerealiseerd. Volledig ingericht naar de modernste maatstaven en perfect toegespitst op jonge gezinnen. Wonen in Vinkentouw betekent wonen in alle comfort, in een gezellige omgeving.

Warme uitstraling

Vinkentouw bestaat uit twee woonblokken van respectievelijk 10 en 11 stoere, strakke hoek- en tussenwoningen. Samen vormen ze een opvallende kleurschakering, als vinken gebroederlijk naast elkaar. De gevels worden verschillend opgetrokken uit 4 natuurlijke tinten met elk een bijpassende voeg. Zo krijgen deze woningen niet alleen een warme uitstraling, maar ook een eigen identiteit.

Volop woongenot

Door de moderne bouw kan er slim gebruik gemaakt worden van de beschikbare ruimte. Het gebruik van hoge ramen zorgt voor een mooi lichtspel en een ruimtelijk gevoel. Daarnaast is in Othene Zuid het water en het groen altijd dichtbij. Genieten! En met het winkelcentrum en de basisschool in de nabijheid is wonen in Othene ideaal.

Onderhoudsvriendelijk, energiezuinig en comfortabel

De woningen van Vinkentouw zijn voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen. Zo ervaart u altijd een comfortabel binnenklimaat, is uw woning klaar voor de toekomst én blijft uw energierekening laag.

Interesse? Laat uw gegevens achter.

Droomt u ook al over een nieuwe woning in Othene Zuid? En lijkt wonen in één van de woningen aan de Vogellaan u wel wat? Laat dan uw gegevens achter. We voorzien u graag van meer informatie.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp
Othene Terneuzen - Vinkentouw

Situatiekaart

Situatiekaart Othene Terneuzen

“Othene Terneuzen, natuurlijk wonen voor iedereen!”

Contactgegevens Othene

Smolders Makelaars
Makelaar

Smolders Makelaars