Hoekwoning

De 4 moderne hoekwoningen van Vinkentouw aan de Vogellaan zijn met een woonoppervlak van 135 m² en een perceel vanaf 233 m² heerlijk ruim te noemen. Door de moderne bouw kan er slim gebruik gemaakt worden van de beschikbare ruimte. Het gebruik van hoge ramen zorgt voor een mooi lichtspel en een ruimtelijk gevoel.

Ongekende ruimte en woongenot
Wanneer u de woning betreedt en door de hal loopt, treft u een grote open keuken met kookeiland. De twee openslaande tuindeuren geven u toegang tot uw fijne tuin. Aan de voorkant van uw woning vindt u uw prettige woonkamer, waar door drie grote ramen volop licht naar binnenstroomt. Op de eerste woonlaag vindt u drie slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet. Op de tweede verdieping bevindt zich nog een slaapkamer én een berging. Wat een ruimte!

Onderhoudsvriendelijk, energiezuinig en comfortabel
De woningen van Vinkentouw zijn voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen. Zo ervaart u altijd een comfortabel binnenklimaat, is uw woning klaar voor de toekomst én blijft uw energierekening laag. Daarnaast is de woning voorzien van vloerverwarming voor optimaal comfort.

Interesse? Laat uw gegevens achter.
Droomt u al over uw eigen nest in Vinkentouw in Othene Zuid en wilt u meer informatie of de tekeningen inzien? Laat dan uw gegevens achter of neem contact op met Smolders Makelaars, 0115 – 621475.

Prijs

€ 410.000 - € 440.000

Eigenschappen

  • WoningsoortHoekwoning
Belangstelling tonen

Deel via:

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

Impressies

Situatiekaart

Situatiekaart Othene Terneuzen

Bereken je hypotheek

Stap 1: Hoeveel wil je lenen
 

Gewenste koopsom.

 

Hoeveel meerwerk wil je meefinancieren.

Volgende
Stap 2: Vul je inkomen in
 

Vul hier je bruto jaarsalaris in, inclusief vakantiegeld (meestal 8%). Je kunt dit zelf snel berekenen:
maandsalaris x 12 x 108%.

Vaste toeslagen (bijvoorbeeld ploegentoeslag) mag je hier bij optellen. Van variabele toeslagen (bijvoorbeeld winstuitkering, overwerk en provisie) mag je het gemiddelde bruto bedrag over de laatste 12 maanden (mits structureel) nemen.

Werk je zelfstandig? Vul dan de gemiddelde nettowinst van de afgelopen drie jaar in.

 

Het invullen van je geboortedatum is van belang bij de berekening van de premie voor de (vaak verplichte) overlijdensrisicoverzekering. Deze premie bepaalt mede de hoogte van je maandlasten.

 

Als je wilt dat het inkomen van je partner ook wordt meegenomen in de berekening, kun je dat hier aangeven.

Vorige
Volgende
Stap 3: Andere lasten of inkomsten
 

Financiële verplichtingen kunnen invloed hebben op je maximale leenbedrag

Vorige
Volgende
Stap 4: Inbreng eigen middelen
Vorige
Regel je hypotheek online, snel en goedkoop.
Kom in contact met een adviseur en krijg direct inzicht in jouw mogelijkheden. Daarnaast kan je voor meer informatie naar de website van hypotheek24 gaan.

Overig aanbod

of

“Othene Terneuzen, natuurlijk wonen voor iedereen!”

Contactgegevens Othene

Smolders Makelaars
Makelaar

Smolders Makelaars