Othene Woonavond op vrijdag 27 september

Geplaatst op 16-09-2019

Op vrijdag 27 september is het weer Othene Woonavond in Terneuzen. De meest recente projecten worden toegelicht. Ook kunt u meer informatie krijgen over de beschikbare vrije kavels. Onder het genot van een drankje is er alle gelegenheid om vragen te stellen. Bezoekt u de Othene Woonavond, dan bent u er als eerste bij om uw ideale woning op de perfecte plek te bemachtigen. U bent van harte welkom!

Energiezuinig, onderhoudsvriendelijk, veel ruimte én meer

Tijdens de Othene Woonavond komt u meer te weten over de actuele projecten. Onder andere de energiezuinige en -neutrale, aardgasvrije en onderhoudsvriendelijke woningen van ‘De Compagnie’ en ‘de Hattingaschans’. De waterwoningen aan ‘de Hattingaschans’ zijn voorzien van een compleet woonprogamma op de begane grond, maar ook 2 mooie slaapkamers op de verdieping.

Nieuwbouw: uw droomwoning

Nieuwbouw biedt de uitgesproken kans om uw eigen woonwensen te realiseren en kent veel voordelen. Door de optimaal geïsoleerde daken, ramen, vloeren en muren worden geluiden van de omgeving buitengehouden. Zo kunt u in alle rust genieten van uw woning. Zonder gedoe, want alles is nieuw en voorzien van garantietermijnen. Er wordt gewerkt met de beste materialen. Jeanine Rouw, Smolders Makelaars: “Er komt veel op je af in de periode van bouw én na oplevering. Er moeten veel keuzes gemaakt worden op basis van tekeningen, maar wij begeleiden je daar graag bij. Wij maken het je makkelijk.”

Dit is Othene

Neem tijdens de Othene Woonavond zeker even de tijd om rond te kijken in Othene-Zuid. Proef de sfeer in de bestaande straten en bekijk de plek waar gebouwd gaat worden of al reeds met de bouw is gestart.

Meer info

Tijd: 16.00 - 20.00 uur
Locatie: Bredeschool, Schelpenlaan 1a, Terneuzen
Smolders Makelaars, 0115 - 621 475

  • Othene Woonavond op vrijdag 27 september

“Othene Terneuzen, natuurlijk wonen voor iedereen!”

Contactgegevens Othene

Smolders Makelaars
Makelaar

Smolders Makelaars