Nog genoeg te kiezen tijdens Othene Woonavond

Geplaatst op 06-10-2019

Op vrijdag 27 september was het weer Othene Woonavond. Deze keer in de Brede School in Othene. Voor veel bezoekers dé kans om vrijblijvend meer over die ene droomwoning te weten te komen. De volgende Othene Woondag, op zaterdag 23 november, vindt plaats in het nieuwe informatiecentrum in Othene-Zuid.

Er wordt flink gebouwd in Othene!

Een aantal weken geleden vierden de kopers van de woningen aan de Waterlanden het hoogste punt van de eerste fase van De Compagnie. Onlangs is de bouw van de twee onder één kap woningen aan de Vlinderlaan en de bungalows aan de Citroenvlinder van start gegaan. Van deze bungalows zijn er nog enkele beschikbaar. Op zoek naar een onderhoudsvriendelijke en energieneutrale woning met alle voorzieningen op de begane grond? Laat u dan informeren.

Start bouw 2020: ruime rijwoningen en waterwoningen

In het nieuwe jaar start de bouw van de ruime rij- en hoekwoningen aan de Koninginnepage. Jeanine Rouw van Smolders Makelaars: “Deze woningen zijn ruim van opzet, ze hebben het volume van een twee onder één kap woning. Ook is uitbreiding aan de achterzijde nog mogelijk. Door het toepassen van een warmtepomp en zonnepanelen worden deze woningen energiezuining/neutraal gebouwd.” Het eerste kwartaal van 2020 start ook de bouw van de moderne, levensloopbestendige woningen op een eiland: de Hattingaschans. Van een afstandje lijken ze wel te drijven op het water.

Meer informatie

Interesse om te komen wonen op een prachtig plekje vlakbij de Otheense kreek? Neem contact op.

 

  • Nog genoeg te kiezen tijdens Othene Woonavond

“Othene Terneuzen, natuurlijk wonen voor iedereen!”

Contactgegevens Othene

Smolders Makelaars
Makelaar

Smolders Makelaars