Othene Woondag op 23 november!

Geplaatst op 01-11-2019

Op zaterdag 23 november is het weer Othene Woondag. Een ideaal moment om geheel vrijblijvend meer over de recentste nieuwbouwprojecten in Othene te weten te komen. Tijdens de Othene Woondag kun je tekeningen inkijken, sfeerimpressies zien, vragen stellen aan de projectontwikkelaar en makelaar én heb je de mogelijkheid om een optie vast te leggen. 

Lancering Arce Novum

Tijdens de Othene Woondag wordt het nieuwe project Arce Novum gelanceerd. Het nieuwe project heeft een eigenzinnige, robuuste bouwstijl. De 15 ruime, energiezuinige rij- en hoekwoningen zijn voorzien van twee of drie woonlagen en een garage of buitenberging. En een leuk detail voor gezinnen: het speeleiland is op loopafstand! Wees er snel bij om jouw ideale woning te bemachtigen.

Bestaande projecten

Naast dit nieuwe project zijn er nog volop andere mogelijkheden waar je tijdens de Othene Woondag uit kunt kiezen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een levensbestendige woning met een compleet woonprogramma op de begane grond? Dat kan! Of bekijk de mogelijkheden van De Compagnie, met royale, energiezuinige en onderhoudsarme woningen in allerlei types. Vraag ook eens informatie op over de woningen van de Hattingaschans. Leuk om te weten: deze woningen zijn gelegen op een unieke plek, omringd door water. Nog vrije kavels beschikbaar Wil je echt alle vrijheid bij het realiseren van jouw droomwoning? Ontdek dan de mogelijkheden van de ruime vrije kavels aan de Argusvlinder. Ze zijn van 477 tot 825 m2 groot. Hier krijg je letterlijk de ruimte om je eigen droomwoning te realiseren. De kavels bieden namelijk veel mogelijkheden omdat ze welstandsvrij zijn.

Nieuwe locatie: Informatiecentrum Othene

De Othene Woondag wordt georganiseerd in het nieuwe Informatiecentrum Othene. Hier beleef je Othene van binnen en van buiten. Het Informatiecentrum staat in het centrum van de nieuwste nieuwbouwprojecten, aan het kruispunt Schoenerwerf/Waterlanden.

Kom ook!

Is nieuwbouw iets voor jou? Ontdek het tijdens de Othene Woondag op 23 november tussen 11.00 en 15.00 uur. Tot ziens in het Informatiecentrum Othene.

Meer info over wonen in Othene?

  • Othene Woondag op 23 november!

“Othene Terneuzen, natuurlijk wonen voor iedereen!”

Contactgegevens Othene

Smolders Makelaars
Makelaar

Smolders Makelaars