Nieuw: Informatiecentum Othene!

Geplaatst op 18-11-2019

Heb je dat ook? Dat je eigenlijk wel iets meer informatie over een nieuwbouwproject zou willen, voordat je beslist of je er serieus mee verder wilt? Wat meer plaatjes en tekeningen bekijken, even rondlopen bij de bouwplaats, een paar vragen kunnen stellen aan iemand die er alles vanaf weet, dat zou een stuk helpen. Bij Smolders Makelaars stap je altijd makkelijk binnen! Maar aanvullend kun je vanaf nu in Othene het nieuwe informatiecentrum bezoeken.

Loop binnen!

Het Informatiecentrum Othene is op inloop, op bepaalde dagen en tijden, open voor iedereen die interesse heeft of nieuwsgierig is naar de projecten in deze wijk. Je vindt er informatie over de lopende en komende nieuwbouwprojecten, zoals de Hattingaschans en De Compagnie. En je kijkt, met een lekker kopje koffie in de hand, ook werkelijk uit over deze en andere nieuwbouwprojecten. Het informatiecentrum ligt centraal in het nieuwste stukje van Othene. Beleef Othene! Het informatiecentrum is een ideaal startpunt voor een mooie wandeling door jouw toekomstige woonomgeving.

Afspraak

Je kunt natuurlijk altijd het kantoor van Smolders Makelaars binnenstappen. Welkom! De makelaars staan graag voor je klaar. Maar als je wilt, komt de makelaar ook speciaal voor jou, op afspraak, naar het Informatiecentrum Othene. Hoe leuk is het immers niet om juist daar over je nieuwe woning weg te dromen en juist daar even later het koopcontract te tekenen? Via 0115 - 621 475 maak je eenvoudig een afspraak.

Openingstijden en locatie Informatiecentrum Othene

Een afspraak op onderstaande dagen/tijden is niet nodig.

  • Woensdag 08.45 - 11.45u
  • Donderdag 17.00 - 19.00u
  • Zaterdag 10.00 - 12.00u

Meer info over wonen in Othene?

  • Nieuw: Informatiecentum Othene!

“Othene Terneuzen, natuurlijk wonen voor iedereen!”

Contactgegevens Othene

Smolders Makelaars
Makelaar

Smolders Makelaars