Othene Woondag: veel belangstelling en gezelligheid!

Geplaatst op 01-12-2019

Het is altijd weer een leuk moment, zo’n tien minuten voordat een Othene Woondag start. Het complete Infoteam Othene staat dan klaar voor de start. Wie zullen er komen? Wat vinden ze van onze projecten? Welke vragen leven er? En dit keer ook: hoe zal ons nieuwe Informatiecentrum ze bevallen?

We hoefden zaterdag 23 november niet lang op het antwoord te wachten. Al snel vulde ons Informatiecentrum zich met enthousiaste kopers, buurtbewoners en andere geïnteresseerden. We introduceerden hen voor het eerst ons nieuwe project Arce Novum. “Wat een mooie strakke stijl, heel anders weer dan de Nieuwe Werf”, kregen we terug. Mooi, want dat is precies wat we wilden.

Naast grote belangstelling voor Arce Novum konden we ook voor onze lopende projecten, zoals De Compagnie en Hattingaschans, op veel interesse rekenen. Net als de vrije kavels aan de Argusvlinder. Er kwamen zelfs kopers van de vrije kavels langs om het ontwerp van hun woning aan ons te laten zien. Echt leuk om te zien hoe die plannen ook weer vorm krijgen.

Nieuw Informatiecentrum
Ons nieuwe Informatiecentrum scoorde ook hoge ogen. Wat een leuke reacties! “Hier zou ik zelfs wel willen wonen!” bijvoorbeeld. Men vond het fijn dat het Informatiecentrum te midden van de bouwprojecten staat, je loopt van hieruit makkelijk even een rondje over de bouwplaats. Over de inrichting was men ook te spreken. De mooie fotowanden met daarop de weidsheid van de wijk, de ontmoetingsplaatsen en de Otheense Kreek. Je krijgt er echt het Othene-gevoel.

Iedereen welkom!
Fijn dat we veel leuke reacties hebben ontvangen. Natuurlijk waren we er ook om vragen te beantwoorden, bijvoorbeeld over de voordelen van energiezuinige woningen, bouwkundige aspecten en de mogelijkheid om woningen naar eigen wens aan te passen. Maar vooral hebben we weer genoten van de gezelligheid. De ervaringen van huidige bewoners horen, toekomstige buren kennis zien maken en starters enthousiast zien worden van hun mogelijk eerste koopwoning. Daar doen we het voor. Dat is Othene.

Meer info over wonen in Othene?

  • Othene Woondag: veel belangstelling en gezelligheid!

“Othene Terneuzen, natuurlijk wonen voor iedereen!”

Contactgegevens Othene

Smolders Makelaars
Makelaar

Smolders Makelaars