Je waant jezelf midden in de natuur

Geplaatst op 13-02-2020

Negentien jaar geleden kwam Marriëtte van der Veeke voor het eerst in Othene wonen. “Ik weet nog dat ik het toen al een mooie wijk vond, zo vlakbij de zeedijk en met het ruime gevoel in en buiten de woning.” Het leven leidde Marriëtte vervolgens naar andere woonplaatsen, maar nu is ze terug.  

“Na een aantal jaren wat omzwervingen gemaakt te hebben, ben ik samen met mijn gezin in 2017 teruggekeerd naar Othene. Die keuze hebben we heel bewust gemaakt. Het is namelijk een wijk waar ik graag thuiskom. Ook nu, na al die jaren, heb ik weer hetzelfde gevoel van ruimte. We wonen inmiddels in een mooi vrijstaand huis, met water voor de deur. Als je dan ’s morgens wakker wordt, de vogeltjes hoort fluiten, de eenden ziet zwemmen en de reiger roerloos ziet staan vissen, dan waan je jezelf midden in de natuur. Mooier wakker worden dan dat, bestaat toch niet? 

Genieten
Dat gevoel, van midden in de natuur te leven met alle waterpartijen en het vele groen, is wat mij gelukkig maakt. Ik kan zo van het uitzicht genieten en van het geluid van kwakende kikkers wanneer ik ’s avonds laat in de tuin zit. En met onze honden gaan we vaak heerlijk wandelen langs de kreek. Ook ons huis is fantastisch. Hier hebben we vanaf de heipalen alles zelf mogen uitzoeken en kiezen. Alles is naar onze zin. Het is echt ons plekje. 

Ideale wijk
Toch zit je in Othene ook dichtbij het stadse deel van Zeeuws-Vlaanderen, met alle voordelen van dien. De warme bakker in de wijk, waar je heerlijk vers brood kunt halen. De werkgelegenheid in de regio, zonder de files van de randstad. Grote steden in België en Nederland op aanrijdbare afstand. Othene ligt wat dat betreft perfect. Voor mij is het de ideale wijk om te wonen en te genieten! En als ik zo eens om me heen kijk, wat er de afgelopen jaren is gebouwd in Othene, dan denk ik dat een heleboel mensen zich bij mijn verhaal aansluiten.”

Meer info over wonen in Othene?

  • Je waant jezelf midden in de natuur

“Othene Terneuzen, natuurlijk wonen voor iedereen!”

Contactgegevens Othene

Smolders Makelaars
Makelaar

Smolders Makelaars