Nieuw! Unieke villa's in Othene Zuid

Geplaatst op 20-05-2020

Arce Novum Pre Sale start 21 mei

De vrijstaande villa’s van Arce Novum zijn uniek in Othene Zuid! Architect Hans-Jurgen Rombaut: “Omdat de naastgelegen twee-onder-een-kapwoningen soortgelijk, als één statige villa, vormgegeven zijn passen ze perfect in de omgeving. De ruime tuin op het zuiden maakt het kasteel tot een ‘echt’ kasteel. Robuust, modern en elegant. De woningen ogen niet alleen als een villa, zo voelen ze ook aan. De grote raampartijen laten een zee van licht binnen en bewoners hebben een prachtig uitzicht op het groene en waterrijke Othene.” 

Energiezuinig en onderhoudsvriendelijk
De luxe villa’s zijn voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen. Zo is het in de hele woning comfortabel warm en blijft de energierekening comfortabel laag. Ook over onderhoud hoeft men zich de komende jaren dankzij de kunststof kozijnen geen zorgen te maken 

Twee-onder-één-kapvilla’s
Qua uiterlijk zijn de twee-onder-één-kapvilla’s verschillend. Het ene type heeft langwerpige ramen tot aan de grond én een voordeur aan de zijkant. Het andere type heeft twee grote panoramaramen en een speels voorportaal.

Kom wonen in Othene!
Jeanine Rouw van Smolders Makelaars: “Momenteel wordt gewerkt aan de laatste woningen van De Compagnie. Er is nog één geschakelde bungalow (met alle woonvoorzieningen op de begane grond), één twee-onder-een-kapwoning en twee extra brede rijwoningen aan de Koninginnepage beschikbaar. De verkoop van de waterwoningen aan de Hattingaschans gaat de afgelopen periode erg goed. Er is nog maar één woning beschikbaar. De bouw start nog voor de Bouwvak. Bij de hoek- en tussenwoningen aan de Waterlanden heeft u nog genoeg keuze.”

Gebiedsontwikkeling Othene
Jan-Kees Fait, projectontwikkelaar AM Zeeland: “Al langere tijd zijn we bezig met de voorbereidingen voor de volgende fase in Othene Zuid. Dit houdt in dat de grond bouwrijp gemaakt wordt, zodat de werkelijke bouw van de nieuwe woningen (Arce Novum, vrije kavels aan de Argusvlinder en de Hattingaschans) kan beginnen. Een archeologisch onderzoek hoorde daarbij, het indelen van de bouwkavels samen met de architect, het aanleggen van de wegen, riolering en leidingen. We zijn blij om binnenkort echt te kunnen starten met deze volgende fase.” 

Interesse? Laat uw gegevens achter.
Droomt u ook al over uw eigen kasteel in Othene Zuid?! En wilt u als eerste meer weten over definitieve tekeningen en prijzen van de villa’s van Arce Novum? Laat dan nu uw gegevens achter. U ontvangt geheel vrijblijvend de brochure. Of neem contact op met Smolders Makelaars. 

  • Nieuw! Unieke villa's in Othene Zuid

“Othene Terneuzen, natuurlijk wonen voor iedereen!”

Contactgegevens Othene

Smolders Makelaars
Makelaar

Smolders Makelaars