Start verkoop villa’s Arce Novum – half juli

Geplaatst op 30-06-2020

Half juli start de verkoop van de vrijstaande en twee-onder-een-kapvilla’s van Arce Novum aan de Vlinderlaan. De luxe uitstraling van de woningen is uniek en de ligging van de villa’s al helemaal. Met uitzicht op het water en het groen, is het een bijzondere plek om te wonen. Door de robuuste en kubistische vorm biedt de woning veel voordelen qua ruimte. Het levert optimaal ruimtegebruik op, zowel in de hoogte als in de breedte.

Hoek- en tussenwoningen Arce Novum 
De eerste hoek- en tussenwoningen van Arce Novum aan de Waterlanden zijn reeds verkocht en al meer dan de helft is in optie. Het unieke aan deze woningen is de diversiteit. Indien u over een hoger budget beschikt óf juist behoefte heeft aan nog meer ruimte, dan is de 3-laagse woning zeer geschikt. Maar bij de 2-laagse heeft u ook al drie slaapkamers. De 3-laagse woning kent er vijf. De bouw van deze luxe rijwoningen zal voor het eind van het jaar van start gaan.  

Maak een afspraak
Wilt u, geheel vrijblijvend, meer weten over de woningen van Arce Novum? Of wenst u een optie op uw droomwoning? Laat dan uw gegevens achter:

Interesseformulier Arce Novum villa’s
Interesseformulier Arce Novum hoek- en tussenwoningen

Of maak een afspraak met Smolders Makelaars. U ontvangt dan meteen de nieuwe brochure met uitgebreide informatie. 

  • Start verkoop villa’s Arce Novum – half juli

“Othene Terneuzen, natuurlijk wonen voor iedereen!”

Contactgegevens Othene

Smolders Makelaars
Makelaar

Smolders Makelaars