Woontevredenheidsonderzoek Othene. Doe mee!

Geplaatst op 18-11-2020

Woont u in Othene? Ja? Dan vragen we 5 à 10 minuten van uw tijd. AM Zeeland voert momenteel een woontevredenheidsonderzoek uit in Othene en daar hebben we u voor nodig! Doet u mee? Ga dan naar www.othene.nl/enquete

Geluk. Daar gaat het om bij het ontwikkelen van een wijk. Niet alleen om stenen stapelen, maar juist om het creëren van een omgeving waar u kunt genieten van een ommetje Kreek, de vele voorzieningen en de spelende kinderen in de straat. Met deze geluksmomenten in ons achterhoofd ontwikkelt AM Zeeland uw wijk. Samen met u! 

Waardering woongenot én meer …
In de enquête vindt u diverse vragen. Een voorbeeld: Wat is voor u de belangrijkste reden dat u gekozen heeft voor Othene? Het woningtype, de sfeer van de wijk of de nabijheid van de vele voorzieningen. Maar wij zijn ook benieuwd naar uw waardering van uw woongenot in Othene en de aspecten zoals veiligheid, het groen in uw wijk, de parkeervoorzieningen etc. Of zijn er wellicht bepaalde voorzieningen die u mist? Het is nu de kans om uw wensen kenbaar te maken. Waar wordt u gelukkig van? 

Doe mee en maak kans op een cadeaubon!
Reageer voor 10 december en maak kans op 1 van de 5 cadeaubonnen van Naeye-Verstraten.

Meedoen kan via: www.othene.nl/enquete.

  • Woontevredenheidsonderzoek Othene. Doe mee!

“Othene Terneuzen, natuurlijk wonen voor iedereen!”

Contactgegevens Othene

Smolders Makelaars
Makelaar

Smolders Makelaars