Maak uw woondroom waar op een ruim kavel in de Leeuwerik

Geplaatst op 08-12-2020

Op een unieke plek in Othene Zuid ligt de Leeuwerik, bestaande uit een doodlopende straat met daaromheen 13 ruime vrije kavels. Deze zijn heel divers, ze variëren in oppervlakte, prijs, sfeer en ligging. Er is dus altijd wel een kavel dat bij uw wensen past. 

Oppervlakte
De kavels variëren in oppervlakte van ca. 500 m² tot ca. 850 m². Ruime kavels dus, waar u al uw bouwwensen op kunt realiseren. 

Prijs
Prijzen zijn vanaf € 181.000 t/m € 274.000.

Sfeer
Bosrijk, stedelijk of waterrijk, waar houdt u van? Als het bosrijk is, dan zijn de kavels 966 en 978 iets voor u. Deze percelen grenzen aan een brede groenstrook en aan de nieuwe eigenaren wordt gevraagd deze strook met eigen bomen en struiken te versterken. Op de kavels in het midden van de het plan geniet u van het knusse karakter van de straat. De kavels aan het eind van de Leeuwerik, nummers 971, 972 en 973, zijn juist weer ideaal voor waterliefhebbers. De achtertuin ligt aan een brede watergang en krijgen een karaktervolle treurwilg aan de waterkant. 

Ligging
Doordat de Leeuwerik een doodlopende straat is, ontstaat er een autoluw woonerf waar het heerlijk rustig wonen is. De ligging van de tuinen is, afhankelijk van de kavel, oostelijk, zuidelijk of westelijk. Dankzij de grootte van de percelen heeft iedere tuin de hele dag door zon.

Interesse?
Heeft u interesse in een kavel in de Leeuwerik? Laat het ons weten! We verstrekken u graag een gratis vrijblijvende optie van 4 weken en bieden ook de mogelijkheid om de kavel langer in optie te nemen. Wacht niet langer, start nu met de realisatie van uw woondroom!

  • Maak uw woondroom waar op een ruim kavel in de Leeuwerik

“Othene Terneuzen, natuurlijk wonen voor iedereen!”

Contactgegevens Othene

Smolders Makelaars
Makelaar

Smolders Makelaars