De Hattingaschans krijgt vorm

Geplaatst op 21-01-2021

Maakt u wel eens een ommetje door Othene Zuid? Dan heeft u ongetwijfeld gezien dat er hard gewerkt wordt en dat de woningen steeds meer vorm beginnen te krijgen. Zo ook de woningen van het wooneiland Hattingaschans!  

De afgelopen weken is er gestart met de ruwbouw van de woningen aan de Hattingaschans. De dragende wanden van de begane grondvloer zijn geplaatst en het leidingwerk van de installaties is aangebracht. Ook is afgelopen week de eerste verdiepingsvloer van een groot deel van de woningen gestort. Na het storten van deze verdiepingsvloer wordt er natuurlijk gelijk verder gewerkt aan de ruwbouw van de eerste verdieping. Verder wordt er de komende weken gestart met het gevelmetselwerk. Naar verwachting zal het hoogste punt al snel bereikt worden…

Nog 1 woning beschikbaar
Lijkt wonen op de Hattingaschans u ook wel wat? Wees er dan snel bij, want er is nog maar 1 woning beschikbaar! Het gaat om een aardgasvrije en energieneutrale tussenwoning met garage. De woning beschikt over 119 m² aan woonoppervlak en komt extra ruim over dankzij flinke raampartijen, waardoor u prachtig uitzicht heeft over het water. 

Meer informatie?

  • De Hattingaschans krijgt vorm

“Othene Terneuzen, natuurlijk wonen voor iedereen!”

Contactgegevens Othene

Smolders Makelaars
Makelaar

Smolders Makelaars