Bouw Arce Novum volgens planning

Geplaatst op 28-01-2021

Eind vorig jaar is de bouw van de hoek- en tussenwoningen van Arce Novum fase 1 gestart. Er wordt hard gewerkt en er is inmiddels al flink wat werk verricht. 

Zo zijn alle heipalen voor de kerstvakantie aangebracht, zodat er in januari direct gestart kon worden met het storten van de funderingsbalken. Daarnaast is riolering inmiddels geprefabriceerd op de werkplaats, zodat deze snel aangebracht kan worden. 

Vooruitblik
Het aanbrengen van deze riolering zal op korte termijn gedaan worden, net zoals het leggen van de begane grondvloer. Zodra dit gedaan is, zal er gestart worden met de kalkzandsteen wanden van de eerste woningen.  

Medio februari zullen de verdiepingsvloeren gelegd worden. Verder zal ook het leidingwerk voor in de vloeren geprefabriceerd worden, zodat deze na het aanbrengen van de vloeren snel aangebracht kunnen worden.

Opleverprognose
De opleverprognose van de hoek- en tussenwoningen van Arce Novum staat op eind 2021/begin 2022. Nog even geduld dus, maar wat wordt het mooi!

Meer info over wonen in Othene?
Wilt u ook kasteelachtig wonen in Arce Novum? Wees er dan snel bij, er zijn nog drie woningen beschikbaar. Of bekijk de villa’s van Arce Novum eens. Meer informatie over de woningen? Neem contact op met Smolders Makelaars.

  • Bouw Arce Novum volgens planning

“Othene Terneuzen, natuurlijk wonen voor iedereen!”

Contactgegevens Othene

Smolders Makelaars
Makelaar

Smolders Makelaars