Verkoop nieuwe woningtypen Arce Novum gestart

Geplaatst op 15-02-2021

De nieuwe woningtypen van Arce Novum zijn sinds vandaag, maandag 15 februari, in verkoop! Het gaat om 8 hoek- en 8 tussenwoningen aan de Apollovlinder. Ook deze woningen hebben, net als de andere woningen van Arce Novum, een kasteelachtige uitstraling. U kunt er koninklijk wonen, maar wel met beide benen op de grond!

De functionele woningen geven de rijkdom van duurzaam en groen wonen. Door de bruine kozijnen, de robuuste grijze stenen en doorlopende 'kantelen' hebben de prachtige woningen een uitstraling die doet denken aan een kasteel. De frisblauwe glazuursteentjes en de houten elementen maken het geheel speels en modern.

Onderhoudsvriendelijk, energiezuinig en comfortabel
Alle hoek- en tussenwoningen van Arce Novum zijn voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen. Zo is het binnenklimaat altijd comfortabel, is de woning klaar voor de toekomst én blijft de energierekening laag. Ook over onderhoud hoeft u zich dankzij de kunststof kozijnen geen zorgen te maken.

Luxe gevoel
De kasteelachtige woningen aan de Apollovlinder hebben veel ruimte in de lengte, waardoor er ruim plaats is voor een eettafel tussen de zithoek en de keuken. Door het grote woonoppervlak en de zee van licht, die door de grote glazen pui naar binnenstroomt, voelt de woning direct luxe aan. Er zijn meerdere opstellingen mogelijk om de zithoek een plek te geven. Vanuit de keuken, en de tuin op het westen, geniet u van een prachtig uitzicht over de aangrenzende polders.

Bovenverdieping en optioneel een garage
Op de bovenverdieping van deze woningen vindt u drie slaapkamers. Tenzij u voor een 3-laagse woning kiest, daar vindt u er maar liefst 5. Heeft u behoefte aan extra ruimte? Bij de hoekwoningen kunt u optioneel een garage kiezen.

Meer info over wonen in Othene?
Meer weten over de nieuwe woningtypen van Arce Novum, de tekeningen inzien of de brochure ontvangen? Neem dan contact op met Smolders Makelaars.

 

  • Verkoop nieuwe woningtypen Arce Novum gestart

“Othene Terneuzen, natuurlijk wonen voor iedereen!”

Contactgegevens Othene

Smolders Makelaars
Makelaar

Smolders Makelaars