Bouw hoek- en tussenwoningen Arce Novum in volle gang

Geplaatst op 11-03-2021

Arce Novum, het is dé plek in Othene Zuid waar u koninklijk kunt wonen, met beide benen op de grond. De bouw van de eerste woningen van dit project, de hoek- en tussenwoningen aan de Waterlanden, is inmiddels in volle gang. Fietst of wandelt u er langs? Neem dan zeker eens een kijkje. 

De afgelopen periode is er hard gewerkt aan de ruwbouw van de woningen. Zo zijn de begane grondvloeren gelegd, de dragende binnenwanden geplaatst én zijn de vloeren van de eerste verdieping aangebracht.

Vooruitblik
De komende periode zal er verder gewerkt worden aan de ruwbouw. Na het aanbrengen van het leidingwerk worden de vloeren gestort en zodra dit gedaan is, kunnen ook de dragende wanden van de verdieping geplaatst worden. 

Daarnaast zal er de komende weken gestart worden met de voorbereidingen voor het metselwerk. Hiervoor worden stelkozijnen en metselprofielen geplaatst, zodat er in april gestart kan worden met het metselwerk van de buitengevels. Een mooi vooruitzicht!

Meer info over wonen in Othene?
Wilt u ook kasteelachtig wonen in Arce Novum? Wees er dan snel bij, er zijn nog twee woningen beschikbaar. Het gaat om één hoekwoning en één tussenwoning. Meer informatie over de woningen? Neem contact op met Smolders Makelaars. 

  • Bouw hoek- en tussenwoningen Arce Novum in volle gang

“Othene Terneuzen, natuurlijk wonen voor iedereen!”

Contactgegevens Othene

Smolders Makelaars
Makelaar

Smolders Makelaars