Mensen begeleiden naar hun nieuwe thuis. Dat maakt me blij!

Geplaatst op 11-03-2021

Dat de woningen in Othene Zuid in trek zijn, merkt ook Jeanine Rouw van Smolders Makelaars. Zo is onlangs het wooneiland Hattingaschans volledig uitverkocht en aan animo voor de woningen van Arce Novum is ook geen gebrek. Jeanine vertelt over wat mensen aanspreekt aan de nieuwbouwwoningen in Othene Zuid en wat haar werk zo leuk maakt. 

Dat de woningprijzen momenteel sterk stijgen zijn, is geen nieuws. Er staat veel druk op bestaande woningen. Dat leeft ook bij de klanten van Smolders Makelaars. Nieuwbouw wordt daardoor steeds aantrekkelijker. Jeanine: ‘We merken ook dat mensen waarde hechten aan het toekomstgerichte aspect van deze nieuwbouwwoningen. Bijvoorbeeld meer ruimte om thuis te werken en het energiezuinige of levensloopbestendige aspect. Othene Zuid biedt volop mogelijkheden op deze vlakken, dus we kunnen onze klanten hier goed over adviseren. 

Ruimtelijk en groen wonen in Othene Zuid
Daarnaast merken we dat woningzoekers veel waarde hechten aan onderhoudsvriendelijkheid en ruimte. Dat laatste vooral bij de woningen van Arce Novum. Bij deze woningen is ook daadwerkelijk veel ruimte, zowel bij de hoek- en tussenwoningen als bij de villa’s. Doordat de villa’s tegenover het water liggen, ogen ze nog ruimtelijker. En die ruimte is er niet alleen binnen, maar ook buiten… Kinderen kunnen er buitenspelen tussen al het groen dat Othene Zuid te bieden heeft. Afgelopen februari kon er zelfs voor de deur geschaatst worden. Heel bijzonder!

Goed gevoel bij woning
We vinden het belangrijk dat onze klanten een keuze maken die daadwerkelijk bij hen past. We zetten geen druk op het tekenen van een overeenkomst, want dat helpt mensen niet bij hun keuze. Ze moeten er zelf voor 100% achterstaan. Bij nieuwbouw begeleid je mensen echt naar een nieuw thuis. Niet zomaar een huis, maar écht een thuis. Laatst kreeg ik een appje van een koper van De Compagnie. Hun woning wordt bijna opgeleverd en ze konden niet wachten om te verhuizen. Zo’n gezin kun je echt helpen en als je achteraf merkt dat ze er zo’n goed gevoel bij hebben, maakt dat me blij. Blij dat ze deze stap hebben gemaakt.  

Voor ieder wat wils
Omdat er steeds mooie plannen in ontwikkeling zijn in Othene Zuid, is er voor iedereen wel iets dat aansluit bij hun wensen. Zo komen er in de loop van het jaar ook weer nieuwe levensloopbestendige woningen op het wooneiland Frisiusschans. En natuurlijk de woningen van Arce Novum waar volop keuze in is. Zo zijn de hoek- en tussenwoningen die aan de Apollovlinder gerealiseerd worden beschikbaar in een 2- of 3-laagse variant. Ook heb je bij de hoekwoningen de mogelijkheid om een garage optioneel bij te laten bouwen. En omdat de woningen van Arce Novum kubistische vormen hebben, is er geen sprake van ruimteverlies. Dat spreekt de kopers ook aan. Net zoals de goede uitstraling en de frisse blauwe details. 

Een eigen creatie
Uiteindelijk draait het er dus om dat we samen met onze klanten een woning vinden die bij hen past. Bij bestaande woningen moet je meteen een klik hebben, maar bij nieuwbouw kun je een eigen draai geven aan de woning. Je stopt je eigen creatie in de woning en je maakt het eigen!’

  • Mensen begeleiden naar hun nieuwe thuis. Dat maakt me blij!

“Othene Terneuzen, natuurlijk wonen voor iedereen!”

Contactgegevens Othene

Smolders Makelaars
Makelaar

Smolders Makelaars