Onderhoudsvriendelijk wonen in een sfeervolle, groene omgeving!

Geplaatst op 01-04-2021

Binnenkort verhuist Marco van Dixhoorn (48) samen met zijn vrouw (47) en zoon (16) naar een kasteelachtige Arce Novum woning. En daar kijken ze nu alle drie al naar uit! Kennis met de buren hebben ze alvast gemaakt en ook de visplekken worden al uitgetest.

‘Mijn vrouw en ik komen allebei regelmatig in Othene voor ons werk,’ begint Marco. ‘Het sprak ons wel aan wat daar allemaal gebouwd wordt en het maakte ons nieuwsgierig.We hadden niet direct plannen om te verhuizen, maar we hebben wel altijd gezegd dat we nog eens ergens anders zouden willen wonen. In een andere omgeving. En de omgeving in Othene, die sprak ons wel aan! 

Snel overtuigd van hoekwoning
Onze voorkeur ging uit naar een hoekwoning van Arce Novum, aan de Waterlanden. Toen we informeerden bij Smolders Makelaars waren er al een aantal tussenwoningen verkocht, maar we hadden nog de mogelijkheid om een optie te nemen op de hoekwoning waar wij enthousiast over waren. We hebben een paar weken de tijd gehad om erover na te denken, maar we waren vrij snel overtuigd en besloten ervoor te gaan. 

Weinig tot geen onderhoud de komende jaren
De voornaamste reden waarom we voor nieuwbouw hebben gekozen, is omdat ik het niet meer zag zitten om weer te klussen of te verbouwen. Ik heb twee keer een huis opgeknapt, maar dat was ik niet nog eens van plan. Met een nieuwbouwwoning zijn we klaar voor de toekomst. Onze toekomstige woning is onderhoudsvriendelijk, daar hoeven we de komende jaren weinig tot niks aan te doen. Dat vond ik heel belangrijk! Daarnaast zal de woning beschikken over een warmtepomp en zonnepanelen. Het is ook prettig dat dat niet meer veranderd hoeft te worden in de toekomst, dat is allemaal al geregeld. Voor ons zijn deze installaties wel nieuw, dus ik ben heel benieuwd hoe dat gaat uitpakken. Maar dat zal ongetwijfeld positief zijn!

Leuk contact met buren
En weet je wat leuk is? Dat we al kennis hebben gemaakt met onze toekomstige buren! Zij belden ons en we hebben al even leuk met elkaar gesproken. Dat is altijd handig, om je buren alvast te leren kennen. Binnenkort kunnen we samen al eens wat dingen afspreken voor de tuin, voor de gedeelde schutting bijvoorbeeld. Het is nog ver weg… maar toch!

Sfeervolle uitstaling in Othene Zuid
We kijken er echt naar uit om te gaan verhuizen… Naar het moment dat het helemaal klaar is. Tot die tijd houden we ons bezig met inspiratie opdoen met betrekking tot de verlichting, de muren, vloeren enzovoort. En binnenkort gaan we op meubeljacht! Ook onze zoon vindt het heel leuk dat we gaan verhuizen, hij heeft er nu al zin in. Een grote hobby van hem is vissen, dat doet hij nu ook al regelmatig in Othene. Soms in de Otheense Kreek, maar ook vlak bij de plek waar onze nieuwe woning gebouwd wordt. En ook daar vangt hij wel eens wat! Niet alleen onze zoon is blij met het vele water en groen in Othene, ook mijn vrouw en ik vinden het heel mooi. Een omgeving zonder groen oogt somber naar mijn idee, maar het vele groen in Othene zorgt voor een sfeervolle uitstraling.

Meer info over wonen in Othene?
Meer weten over deze woningtypen van Arce Novum? Neem dan contact op met Smolders Makelaars.

  • Onderhoudsvriendelijk wonen in een sfeervolle, groene omgeving!

“Othene Terneuzen, natuurlijk wonen voor iedereen!”

Contactgegevens Othene

Smolders Makelaars
Makelaar

Smolders Makelaars