Binnenkort: start verkoop nieuwe villa’s Arce Novum

Geplaatst op 08-04-2021

Eind april gaan de nieuwe villa’s van Arce Novum aan de Koninginnepage in verkoop! Het gaat om 6 vrijstaande villa’s en 8 twee-onder-een-kapvilla’s. De vorige fase van deze woningen aan de Vlinderlaan was in trek. Ze zijn half juli vorig jaar in verkoop gegaan en er is nu nog maar één vrijstaande woning beschikbaar.  

De luxe en robuuste uitstraling van de woningen is uniek en de ligging van de villa’s is heerlijk. Met uitzicht op het water en het groen, is het een bijzondere plek om te wonen. Door de robuuste en kubistische vorm biedt de woning veel voordelen qua ruimte. Het levert optimaal ruimtegebruik op, zowel in de hoogte als in de breedte.  

Onderhoudsvriendelijk, energiezuinig en comfortabel
Alle villa’s van Arce Novum zijn voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen. Zo is het binnenklimaat altijd comfortabel, is de woning klaar voor de toekomst én blijft de energierekening laag. Ook over het onderhoud van uw villa hoeft u zich dankzij de kunststof kozijnen geen zorgen te maken.

Jeanine Rouw, Smolders Makelaars: ‘Momenteel kunnen we alleen nog hoek- en tussenwoningen én een vrijstaande woning aanbieden. Dus we zijn heel blij om deze twee-onder-een-kapwoning weer in verkoop te hebben. Er hebben zich al enkele geïnteresseerden gemeld.’  

Interesse?
Wilt u als eerste meer weten over de nieuwe villa’s van Arce Novum? Of wenst u een optie op uw droomwoning? Allebei uiteraard geheel vrijblijvend. Laat dan hier uw gegevens achter.

Meer info over wonen in Othene?
Meer weten over de nieuwe villa’s van Arce Novum, de tekeningen inzien of de brochure ontvangen? Neem dan contact op met Smolders Makelaars.

  • Binnenkort: start verkoop nieuwe villa’s Arce Novum

“Othene Terneuzen, natuurlijk wonen voor iedereen!”

Contactgegevens Othene

Smolders Makelaars
Makelaar

Smolders Makelaars