Levensloopbestendig wonen op de Frisiusschans

Geplaatst op 12-04-2021

Een unieke woonomgeving. Dat wordt het Wooneiland Frisiusschans. Hoe dit wooneiland eruit komt te zien, dat kunt u mede bepalen! 

Op dit moment wordt er uitgegaan van een eiland met circa 35 levensloopbestendige woningen met een woon- en slaapprogramma op de begane grond. De woningen, bestaande uit 1 of 2 woonlagen, beschikken aan de voorzijde over een tuin en vanaf het terras aan de achterzijde kijken bewoners uit over groene, natuurlijke oevers. De parkeerruimten zijn zorgvuldig geïntegreerd in de groene binnenruimte.

Wat zijn uw wensen?
Lijkt het u wat om te wonen op de Frisiusschans? Dan krijgt u nu online de mogelijkheid om uw woonwensen en voorkeuren aan te geven. Bijvoorbeeld rondom duurzaamheid, privacy, sfeer en budget. Maar ook plattegronden, kleuren en materialen worden niet overgeslagen. Al deze wensen komen samen in de uiteindelijke plannen voor het unieke Wooneiland Frisiusschans.

Denk mee en vul de enquête in
Wilt u meedenken over het Wooneiland Frisiusschans? Laat dan hier uw gegevens achter. Vervolgens ontvangt u van ons een uitnodiging om deel te nemen aan de enquête. We zijn benieuwd naar uw woonwensen en voorkeuren! Na deelname wordt u als eerste op de hoogte gebracht van de definitieve plannen. Heeft u op dat moment interesse? Dan kunt u uw voorkeurskavel vastleggen.

  • Levensloopbestendig wonen op de Frisiusschans

“Othene Terneuzen, natuurlijk wonen voor iedereen!”

Contactgegevens Othene

Smolders Makelaars
Makelaar

Smolders Makelaars