Koninklijk wonen in Arce Novum

Geplaatst op 29-04-2021

De afgelopen periode is er veel werk verricht aan de kasteelachtige hoek- en tussenwoningen van Arce Novum aan de Waterlanden, waarvan de bouw eind vorig jaar is gestart. We praten u bij over de bouw én over de andere Arce Novum woningtypen. 

Inmiddels zijn in alle woningen aan de Waterlanden de verdiepingsvloeren aangebracht en is een groot gedeelte van de vloeren voorzien van leidingwerk. De komende periode zal er verder gewerkt worden aan de ruwbouw van de woningen en zal de laatste hand worden gelegd aan de installaties van de nog te storten vloeren. Ook zal er verder worden gegaan met het metselwerk van de gevels. Het wordt steeds mooier! 

Koninklijk wonen aan de Apollovlinder
Deze woningen aan de Waterlanden waren populair, inmiddels is er nog één hoekwoning beschikbaar. Maar gelukkig is er nog meer Arce Novum aanbod! De 8 hoek- en 8 tussenwoningen aan de Apollovlinder zijn sinds februari in verkoop en hebben, net als de andere woningen van Arce Novum, een kasteelachtige uitstraling. U kunt er koninklijk wonen, maar wel met beide benen op de grond! 

Verkoop nieuwe villa’s gestart
Naast de hoek- en tussenwoningen zijn er natuurlijk ook nog de Arce Novum villa's. De nieuwe villa’s van Arce Novum aan de Koninginnepage zijn vanaf 21 april in verkoop gegaan! Het gaat om 6 vrijstaande villa’s en 8 twee-onder-een-kapvilla’s. De vorige fase van deze woningen aan de Vlinderlaan was in trek. Ze zijn half juli vorig jaar in verkoop gegaan en er is nu nog maar één vrijstaande woning beschikbaar.

Meer info over wonen in Othene?
Wilt u ook kasteelachtig wonen in Arce Novum? Neem dan contact op met Smolders Makelaars voor meer informatie óf een optie op uw droomwoning. 

  • Koninklijk wonen in Arce Novum

“Othene Terneuzen, natuurlijk wonen voor iedereen!”

Contactgegevens Othene

Smolders Makelaars
Makelaar

Smolders Makelaars