Wonen in De Compagnie, gezellig en gemoedelijk!

Geplaatst op 12-05-2021

In april is de woning van Marco en Therese in De Compagnie opgeleverd en nu genieten ze al volop van hun nieuwe woning. En… van het leuke contact met de buren en de gezellige straat waarin ze terecht zijn gekomen! 

‘We hebben heel lang gezocht naar een grotere woning, die met een warmtepomp en zonnepanelen klaar is voor de toekomst. Zoiets konden we niet echt vinden, waardoor we begonnen te twijfelen over het verbouwen en verduurzamen van onze toenmalige woning. Dat bleek vrij veel werk te zijn. Toen kwamen we bij Othene Zuid terecht, omdat dit een van de weinige plekken in de omgeving is waar nieuw wordt gebouwd. Ik had eerst eigenlijk nooit gekeken naar nieuwbouw, omdat ik dacht dat het te duur zou zijn. Maar omdat je bij bestaande bouw vaak fors moet investeren om het eigen te maken, zat je al bijna aan de kosten voor een nieuwbouwwoning. Bij nieuwbouw is alles nieuw en spik en span, dan kun je gewoon weer 10 jaar vooruit. 

Van Arce Novum naar De Compagnie
We zijn gaan kijken in Othene Zuid en zijn in gesprek gegaan met Smolders Makelaars. We waren in eerste instantie van plan om voor een tussenwoning van Arce Novum te gaan, daar hadden we een optie op, maar toen kwam er een woning van De Compagnie terug beschikbaar. We hebben daarvan de tekeningen bekeken en we waren eigenlijk gelijk enthousiast over de woning. Het was precies wat we zochten en sloot nóg beter aan bij onze wensen dan de Arce Novum woning. En ook de uitstraling en de gekozen steen vinden we heel mooi. Dus de plannen werden omgegooid!

Een strakke planning
We hebben heel erg naar het moment van de oplevering toegeleefd, maar hebben de tijd goed besteed door plannen te maken. Wat voor tegel willen we precies? Wat willen we met de tuin? Dat was heel leuk en spannend tegelijk. Ook hadden we een strakke planning gemaakt vanaf het moment dat onze woning opgeleverd zou worden. Deze planning hebben we goed kunnen volgen. Tegelen, behangen, schilderen, het is allemaal al gedaan. 

Gezellig en gemoedelijk
Het leukste van onze verhuizing is de gezellige straat waarin we terecht zijn gekomen. Het contact dat we hebben met de buren is zó leuk. Iedereen helpt elkaar. Zo heeft iemand van alles voor al onze tuinen geregeld en dit gecoördineerd, zo waren we goedkoper uit. Hetzelfde geldt voor de schuttingen. Iedereen wilde toevallig dezelfde schutting. Ons leek halverwege een stukje gaas voor begroeiing leuk. De buren aan de ene kant vonden het goed en de buren aan de andere kant vonden het super. Het gaat allemaal zo gemoedelijk. Als we buiten in het zonnetje bezig zijn vraagt er altijd wel iemand of we koffie willen. De stoelen staan altijd klaar en dan drinken we met zijn allen een koffietje. Heerlijk vind ik dat! 

Ontzorgd door Smolders Makelaars
Maar wat we vooral als heel positief hebben ervaren, is het contact met Smolders Makelaars. We hebben heel veel hulp van hen gehad. Ze hebben ons volledig ontzorgd, onder andere door de verkoop van ons vorige huis te regelen. Ook de overstap van Arce Novum naar De Compagnie, dat was allemaal geen probleem. Heel het team geeft je echt vertrouwen en is heel positief en enthousiast. Dit totaalpakket zorgt echt voor een positieve ervaring.’

Meer info over wonen in Othene?
Ook wonen in Othene Zuid? Neem eens contact op met Smolders Makelaars.

  • Wonen in De Compagnie, gezellig en gemoedelijk!

“Othene Terneuzen, natuurlijk wonen voor iedereen!”

Contactgegevens Othene

Smolders Makelaars
Makelaar

Smolders Makelaars