Hoogste punt hoek- en tussenwoningen Arce Novum bereikt

Geplaatst op 26-05-2021

Wederom een mijlpaal in Othene Zuid… Afgelopen week bereikte de bouw van de hoek- en tussenwoningen van Arce Novum aan de Waterlanden het hoogste punt! De drie vlaggen wapperen al volop op het hoogste punt. Een mooi zicht!

Om dit feestelijke moment met de toekomstige bewoners te vieren, ontvangen zij in de loop van de week een feestelijk borrelpakket namens AM Zeeland, Smolders Makelaars en H4A. Een borrel op afstand om het hoogste punt te vieren!

Koninklijk wonen in Arce Novum
Deze woningen aan de Waterlanden zijn populair, inmiddels is er nog maar één hoekwoning beschikbaar. Maar gelukkig is er nog meer Arce Novum aanbod. De 8 hoek- en 8 tussenwoningen aan de Apollovlinder zijn sinds februari in verkoop en hebben, net als de andere woningen van Arce Novum, een kasteelachtige uitstraling. Koninklijk wonen!

Unieke Arce Novum villa's
Naast de hoek- en tussenwoningen zijn er ook nog de Arce Novum villa's. De nieuwste villa’s, 6 vrijstaande en 8 twee-onder-een-kapvilla’s, aan de Koninginnepage zijn sinds eind april in verkoop en hier is nog volop keuze. De vorige fase van deze villa’s aan de Vlinderlaan was in trek. Ze zijn half juli vorig jaar in verkoop gegaan en de bouw start deze maand. Er zijn nog twee vrijstaande woningen beschikbaar.  

Meer info over wonen in Othene?
Wilt u ook kasteelachtig wonen in Arce Novum? Neem dan contact op met Smolders Makelaars voor meer informatie óf een optie op uw droomwoning.

  • Hoogste punt hoek- en tussenwoningen Arce Novum bereikt

“Othene Terneuzen, natuurlijk wonen voor iedereen!”

Contactgegevens Othene

Smolders Makelaars
Makelaar

Smolders Makelaars