Start afbouw woningen Hattingaschans

Geplaatst op 27-05-2021

Dat er hard wordt gewerkt aan de woningen op de Hattingaschans, dat hebben de toekomstige bewoners onlangs met eigen ogen kunnen zien tijdens een kijkmoment. Maar sindsdien is er alweer veel werk verricht aan de levensloopbestendige waterwoningen…

De afgelopen periode zijn de woningen op de Hattingaschans wind- en waterdicht gemaakt, is het metselwerk voltooid en zijn de raamkozijnen en puien geplaatst. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de dakbedekking. De komende weken wordt er gestart met de afbouw van de woningen. Dit houdt in dat het tegelwerk en het stuc- en spuitwerk wordt aangebracht. Ook worden de garagedeuren en de voordeurkozijnen gemonteerd én wordt de gevelbetimmering afgerond. Daarnaast worden de meterkasten in de woningen geplaatst en afgemonteerd, zodat de woningen voorzien kunnen worden van water en elektra. Het einde komt langzaam in zicht!

Levensloopbestendig wonen in Othene Zuid
Met een volledig woonprogramma op de begane grond zijn de woningen op de Hattingaschans levensloopbestendig. Alle woningen op de Hattingaschans zijn reeds verkocht, maar ook op het Wooneiland Frisiusschans, waarvan de plannen nu worden ontwikkeld, wordt het heerlijk én levensloopbestendig wonen. Op de hoogte blijven van deze waterwoningen? Laat dan hier uw gegevens achter.

Meer informatie over wonen in Othene?

  • Start afbouw woningen Hattingaschans

“Othene Terneuzen, natuurlijk wonen voor iedereen!”

Contactgegevens Othene

Smolders Makelaars
Makelaar

Smolders Makelaars