Woonwensen Frisiusschans inzichtelijk

Geplaatst op 03-06-2021

Kortgeleden vond het participatieonderzoek rondom de levensloopbestendige woningen op het Wooneiland Frisiusschans plaats. Meer dan 100 personen hebben deelgenomen aan dit onderzoek. Wat zijn we blij met alle input die we van hen hebben mogen ontvangen. 

Wonen zoals u dat wilt
Dankzij de antwoorden van de respondenten, heeft AM Zeeland inzicht in hoe geïnteresseerden het liefste zouden willen wonen op de Frisiusschans. Serge Fassaert, Junior Projectontwikkelaar AM Zeeland: ‘We hechten hier veel waarde aan, want op deze manier kunnen we woningen nog beter laten aansluiten op de wensen van de toekomstige bewoners. Wij vinden het belangrijk dat u kunt wonen zoals u dat wilt, want uw woongeluk staat voorop!’

Verwachtte start verkoop: najaar 2021
We nemen alle antwoorden die we hebben gekregen mee in de plannen voor het Wooneiland Frisiusschans. Wilt u als eerste op de hoogte gehouden worden van deze plannen? Of bent u benieuwd naar de exacte start verkoopdatum van deze levensloopbestendige woningen? Laat dan hier uw gegevens achter, indien u dat nog niet eerder heeft gedaan. Naar verwachting zal de verkoop in het najaar van 2021 starten. 

Meer info over levensloopbestendig wonen in Othene Zuid

  • Woonwensen Frisiusschans inzichtelijk

“Othene Terneuzen, natuurlijk wonen voor iedereen!”

Contactgegevens Othene

Smolders Makelaars
Makelaar

Smolders Makelaars