Bouw Arce Novum villa’s gestart

Geplaatst op 15-06-2021

Een mooi moment… Eind mei is de bouw van de Arce Novum villa’s aan de Vlinderlaan van start gegaan! Om dit moment met de toekomstige bewoners te vieren, hebben zij afgelopen week een kleine attentie ontvangen namens AM Zeeland, Smolders Makelaars en H4A.

Deze villa’s zullen niet alleen ogen als een villa, maar óók zo aanvoelen. Jeanine Rouw, Smolders Makelaars: 'Stoer, luxe, modern, energiezuinig, veel privacy en onderhoudsvriendelijk. Het klopt allemaal over de Arce Novum villa's. Maar over de zee aan ruimte zijn onze kopers het meest enthousiast! En dat klopt, deze vrijstaande en twee-onder-een-kapvilla's zijn echt uniek qua grootte.' 

Unieke Arce Novum villa's
Naast een groot woonoppervlak beschikken de villa’s over grote raampartijen. Deze laten een zee van licht binnen in de villa’s en zorgt voor een prachtig uitzicht op het groene en waterrijke Othene. Hoe het woon- en eetgedeelte eruitziet wanneer het eenmaal ingericht is? Een impressie van een stijlvol ingerichte villa vindt u hier.

Start bouw nieuwe villa’s
Ook wonen in zo’n prachtige Arce Novum villa? Alle woningen aan de Vlinderlaan zijn inmiddels verkocht of in optie, maar gelukkig is er nog aanbod aan de Koninginnepage! Het gaat om 6 vrijstaande en 8 twee-onder-een-kapvilla’s. De bouw van deze villa’s gaat in kwartaal 4 van 2021 van start.

Meer info over wonen in Othene Zuid?
Lijkt wonen in één van de Arce Novum villa’s u ook wel wat? Neem eens een kijkje op de kavelkaart. Zit uw droomwoning er nog tussen? Neem voor meer informatie gerust vrijblijvend contact op met Smolders Makelaars. Of bekijk hier het aanbod van de hoek- en tussenwoningen
 

  • Bouw Arce Novum villa’s gestart

“Othene Terneuzen, natuurlijk wonen voor iedereen!”

Contactgegevens Othene

Smolders Makelaars
Makelaar

Smolders Makelaars