Laatste villa aan Vlinderlaan – bouw reeds gestart

Geplaatst op 19-07-2021

Goed nieuws... de bouw van de villa's van Arce Novum aan de Vlinderlaan is gestart! Al het voorbereidende werk is gedaan en inmiddels wordt er gewerkt aan de fundering. 

De afgelopen weken zijn de bouwhekken geplaatst, is het ketenpark aangesloten en zijn de bouwaansluitingen gemaakt. Ook is de bouwput uitgegraven en is de bouwplaats in orde gemaakt voor het uitvoeren van het heiwerk. Inmiddels zijn alle heipalen aangebracht en zijn de funderingswerkzaamheden van start gegaan. De eerste stappen zijn gezet! 

Nog 1 villa beschikbaar
Ook wonen in zo’n prachtige Arce Novum villa? Er is nog 1 villa aan de Vlinderlaan beschikbaar. Dit is kavel 929. Zoals alle villa’s van Arce Novum, is ook deze villa bijzonder ruim. Die ruimte wordt nog eens extra geaccentueerd door alle rechte wanden én door de grote raampartijen. Aan de voorzijde biedt een panoramaraam een prachtig uitzicht op het groene Othene. Er wordt naar gestreefd om de villa’s aan de Vlinderlaan vóór de bouwvak van 2022 op te leveren.

Start bouw nieuwe villa’s
Naast de laatste villa aan de Vlinderlaan is er nog villa-aanbod aan de Koninginnepage. Het gaat om 6 vrijstaande en 6 twee-onder-een-kapvilla’s. De prognose is dat de bouw van deze villa’s in kwartaal 4 van 2021 van start gaat.

Meer info over wonen in Othene Zuid?
Lijkt wonen in één van de Arce Novum villa’s u ook wel wat? Of zijn de hoek- en tussenwoningen van Arce Novum iets voor u? Alle hoek- en tussenwoningen aan de Waterlanden zijn inmiddels uitverkocht, maar er is nog aanbod aan de Apollovlinder. Bekijk hier het aanbod van deze woningen. Neem voor meer informatie gerust vrijblijvend contact op met Smolders Makelaars. 

  • Laatste villa aan Vlinderlaan – bouw reeds gestart

“Othene Terneuzen, natuurlijk wonen voor iedereen!”

Contactgegevens Othene

Smolders Makelaars
Makelaar

Smolders Makelaars