Arce Novum aan de Waterlanden volledig uitverkocht

Geplaatst op 27-07-2021

Alle hoek- en tussenwoningen van Arce Novum aan de Waterlanden zijn verkocht. Een mooi moment, want dat betekent dat er op korte termijn veel nieuwe bewoners blij worden gemaakt met een kasteelachtige woning. De bouw van deze prachtige woningen is namelijk al in volle gang! 

Inmiddels wordt er hard gewerkt binnenin de woningen. Ook de dakdekker is begonnen aan de dakbedekking van de woningen en de geveltimmerman zal op korte termijn de werkzaamheden rondom de beplating van de dakopbouwen afronden. Maar desondanks moeten de kopers nog even geduld hebben. De opleverprognose van de hoek- en tussenwoningen aan de Waterlanden staat op eind 2021 / begin 2022.

Nog 3 woningen beschikbaar aan Apollovlinder
Dat de woningen aan de Waterlanden populair zijn, dat was wel duidelijk. Maar ditzelfde geldt voor de Arce Novum woningen aan de Apollovlinder. De verkoop van deze woningen gaat hard! Inmiddels zijn er al 9 woningen verkocht en staan er 4 in optie. Er zijn nog 3 hoekwoningen beschikbaar. Dus wilt u ook kasteelachtig wonen in een onderhoudsvriendelijke en energiezuinige woning, waarvan de bouw in september van start gaat? Wees er dan snel bij. 

Groen en waterrijk
Dat het fijn wonen wordt in Arce Novum, Othene Zuid, daar zijn Samantha en Michael van overtuigd:Othene Zuid is rustig, kindvriendelijk en je merkt dat er tijdens het ontwikkelen goed nagedacht is over het groene karakter en het vele water. Dat vinden we ook heel fijn. Het brengt een bepaalde rust met zich mee en het geeft natuurlijk extra sfeer.’ 

Arce Novum villa’s
Naast de hoek- en tussenwoningen zijn er natuurlijk ook nog de Arce Novum villa's. Aan de Vlinderlaan is nog maar 1 villa beschikbaar: kavel 929. Zoals alle villa’s van Arce Novum, is ook deze villa bijzonder ruim. Die ruimte wordt nog eens extra geaccentueerd door de grote raampartijen. Aan de voorzijde biedt een panoramaraam een prachtig uitzicht op het groene Othene. Naast deze laatste villa aan de Vlinderlaan is er nog villa-aanbod aan de Koninginnepage. Streven start bouw: kwartaal 4.

Meer info over wonen in Othene?
Wilt u ook kasteelachtig wonen in Arce Novum? Neem dan contact op met Smolders Makelaars voor meer informatie óf een optie op uw droomwoning. 

  • Arce Novum aan de Waterlanden volledig uitverkocht

“Othene Terneuzen, natuurlijk wonen voor iedereen!”

Contactgegevens Othene

Smolders Makelaars
Makelaar

Smolders Makelaars