Januari 2022: start bouw villa’s Koninginnepage

Geplaatst op 09-09-2021

De zomervakantie en de bouwvak zitten er weer op. Dat betekent dat er weer volop verder wordt gebouwd in Othene Zuid! Momenteel wordt er hard gewerkt aan de hoek- en tussenwoningen van Arce Novum aan Waterlanden en aan de Arce Novum villa’s aan de Vlinderlaan. Maar binnenkort gaan óók de bouw van de hoek- en tussenwoningen aan de Apollovlinder en de bouw van de villa’s aan de Koninginnepage van start.

Start bouw januari 2022
Deze maand, september 2021, gaat de bouw van de hoek- en tussenwoningen aan de Apollovlinder van start. Een feestelijk moment. Maar nog een paar maanden geduld en dan gaat óók de bouw van de unieke Arce Novum villa’s aan de Koninginnepage van start! Benieuwd hoe deze woningen eruit gaan zien? De bouw van de identieke woningen aan de Vlinderlaan is inmiddels in volle gang, dus neem gerust eens een kijkje om een beeld te krijgen van deze woningen. 

Ruim en knus
De woningen ogen niet alleen als een villa, zo zullen ze ook aanvoelen. Er wordt gebouwd met mooie, luxe materialen en de villa’s zijn bovengemiddeld ruim opgezet. Toch blijft het, door een slimme indeling van de woonkamer en leefkeuken, erg knus.

Mooi aanbod Arce Novum villa’s
Alle villa’s aan de Vlinderlaan zijn verkocht, maar aan de Koninginnepage is nog wel aanbod. Zo zijn er vier vrijstaande villa’s beschikbaar en twee twee-onder-een-kapvilla’s. Een mooi aanbod! Maar… het gaat snel, dus wees er vlug bij.

Aanbod hoek- en tussenwoningen
Spreekt de stijl van de Arce Novum woningen u ook zo aan, maar vindt u de villa’s te groot? Bekijk dan de hoek- en tussenwoningen van Arce Novum eens. De woningen aan de Waterlanden zijn volledig uitverkocht, maar aan de Apollovlinder is nog enig aanbod.  

Meer info over wonen in Othene?
Wilt u ook kasteelachtig wonen in Arce Novum? Neem dan contact op met Smolders Makelaars voor meer informatie óf een optie op uw droomwoning.
 

  • Januari 2022: start bouw villa’s Koninginnepage

“Othene Terneuzen, natuurlijk wonen voor iedereen!”

Contactgegevens Othene

Smolders Makelaars
Makelaar

Smolders Makelaars