Status bouw Arce Novum woningen

Geplaatst op 16-09-2021

De woningen van Arce Novum zijn in trek. De hoek- en tussenwoningen aan de Waterlanden en de villa's aan de Vlinderlaan zijn namelijk volledig uitverkocht! De bouw van deze woningen is inmiddels ook in volle gang. Een update…

Voortgang hoek- en tussenwoningen Waterlanden
De afgelopen periode zijn alle trappen van de hoek- en tussenwoningen aan de Waterlanden gesteld en zijn de dekvloeren bij alle woningen gesmeerd. Ook de binnenwanden zijn inmiddels in alle woningen geplaatst. Verder is de tegelzetter gestart met het tegelwerk van de badkamers en toiletten.

Buiten zijn de PV-panelen geplaatst op de daken en is de gevelbeplating van de dakopbouwen geheel afgewerkt. Ook is een groot deel van de gevelbekleding aangebracht en zijn bijna alle kunststof kozijnen gemonteerd. Dit betekent dat ook de steiger rondom de woningen gedemonteerd kon worden. Een heel ander zicht!

Kijk- en meetmoment
Op korte termijn vindt er voor de toekomstige bewoners van de hoek- en tussenwoningen aan de Waterlanden een kijk- en meetmoment plaats. De naam doet het al vermoeden. Tijdens dit moment kunnen de kopers nogmaals rondkijken in hun toekomstige woning en krijgen ze de mogelijkheid om de maten op te meten voor bijvoorbeeld vloerbedekking, gordijnen of meubels. Dit is altijd een prettig, maar vooral zeer waardevol moment voor de kopers. 

Voortgang villa’s Vlinderlaan
Ook de bouw van de villa’s aan de Vlinderlaan is inmiddels in volle gang. De afgelopen periode is de fundering gereed gemaakt, is er gestart met het lijmwerk en inmiddels zijn er zelfs al enkele verdiepingsvloeren aangebracht. De komende weken zullen de woningen van op de bouwplaats, van rechts naar links, verschillende stadia bereiken. Zo zal de meest rechtse villa de dakvloer bereiken en zal er een begin worden gemaakt met de metselwerken. Mooie stappen!

Aanbod Arce Novum
De Arce Novum woningen aan de Waterlanden en de Vlinderlaan zijn volledig uitverkocht, maar er is nog ander aanbod. Bijvoorbeeld de hoek- en tussenwoningen aan de Apollovlinder waarvan de bouw deze maand, september 2021, van start gaat. Of natuurlijk de villa’s aan de Koninginnepage. De bouw van deze villa’s gaat in januari 2022 van start. Is een van deze woningtypen iets voor u? Wees er vlug bij, want het gaat hard. 

Meer info over wonen in Othene Zuid
Wilt u ook kasteelachtig wonen in Arce Novum? Neem dan contact op met Smolders Makelaars voor meer informatie óf een optie op uw droomwoning.

  • Status bouw Arce Novum woningen

“Othene Terneuzen, natuurlijk wonen voor iedereen!”

Contactgegevens Othene

Smolders Makelaars
Makelaar

Smolders Makelaars