Start bouw hoek- en tussenwoningen Apollovlinder

Geplaatst op 21-09-2021

Vrijdag 17 september was het zo ver… De bouw van de hoek- en tussenwoningen van Arce Novum aan de Apollovlinder ging symbolisch van start! Dit feestelijke moment vierden we samen met de toekomstige bewoners.

Een feestelijk welkom
De kopers van de kasteelachtige hoek- en tussenwoningen werden welkom geheten bij het Informatiecentrum Othene. Hier passeerden ze de twee levende standbeelden, de zandmannen, een leuk welkom! Op het moment waarop alle kopers aanwezig waren en waren voorzien van een drankje, trokken drie percussionisten, die volledig in bouwkleding waren, de aandacht met hun vrolijke muziek. Wat hierop volgde was een woordje van AM Zeeland directeur Gino van Driessche, die samen met de kopers stilstond bij het mooie moment van de start bouw.

De eerste palen
Aansluitend hierop ging het voltallige gezelschap richting de bouwplaats. Dit onder begeleiding van de zandvrouwen en de percussionisten. En op de bouwplaats? Daar mochten de kopers de eerste palen slaan. De bouw van de woningen aan de Apollovlinder is hiermee van start gegaan! Daar werd vervolgens natuurlijk met de kopers op geproost, die tegelijkertijd ook kennis konden maken met hun toekomstige buren. Een geslaagde middag!

Meer info over wonen in Othene Zuid
Wilt u ook kasteelachtig wonen in Arce Novum? Er zijn nog enkele hoek- en tussenwoningen aan de Apollovlinder beschikbaar. Liever nog wat groter wonen? Aan de Koninginnepage zijn nog Arce Novum villa’s beschikbaar. De bouw van deze villa’s gaat in januari 2022 van start. Neem voor meer informatie gerust vrijblijvend contact op met Smolders Makelaars.

  • Start bouw hoek- en tussenwoningen Apollovlinder

“Othene Terneuzen, natuurlijk wonen voor iedereen!”

Contactgegevens Othene

Smolders Makelaars
Makelaar

Smolders Makelaars