Othene Woondag op 16 oktober!

Geplaatst op 29-09-2021

Op zaterdag 16 oktober is het weer Othene Woondag. Een ideaal moment om vrijblijvend meer te ontdekken over de recentste nieuwbouwprojecten in Othene Zuid. Tijdens de Othene Woondag kunt u tekeningen inkijken, sfeerimpressies zien en vragen stellen aan Smolders Makelaars en projectontwikkelaar AM Zeeland. U heeft de mogelijkheid om uw interesse kenbaar te maken.

Nieuw aanbod
Tijdens de Othene Woondag wordt het nieuwste project van Othene Zuid gelanceerd. Dit prachtige project bestaat uit 21 nieuwe hoek- en tussenwoningen aan de Vogellaan, bestaande uit drie woonlagen. Volop ruimte! Daarnaast worden er ook nog twee twee-onder-een-kapwoningen en één vrijstaande woning gerealiseerd aan de Kraanvogel. Verder komt er één vrijstaande Arce Novum villa aan de Kempenaarwerf beschikbaar. Deze villa zal een andere uitstraling hebben dan de villa’s aan de Vlinderlaan en Koninginnepage. Een unieke villa!

Vrije kavels
Liever alle vrijheid bij het realiseren van uw droomwoning? Ontdek dan de mogelijkheden van vrije kavels. Alle vrije kavels aan de Leeuwerik zijn inmiddels uitverkocht, maar er komen nieuwe kavels aan de Kokmeeuw beschikbaar. U komt er alles over te weten tijdens de Othene Woondag.

Bestaande projecten
Naast deze nieuwe projecten is er natuurlijk ook nog het reeds bestaande aanbod, zoals de hoek- en tussenwoningen van Arce Novum aan de Apollovlinder. De bouw hiervan is inmiddels in volle gang. Of de Arce Novum villa’s aan de Koninginnepage, waarvan de bouw in januari 2022 van start gaat. De verkoop van de Arce Novum woningen gaat hard, maar er is nog aanbod. Wees er snel bij!

Kom ook!
Is nieuwbouw iets voor u? Ontdek het tijdens de Othene Woondag op zaterdag 16 oktober tussen 11.00 en 15.00 uur in Informatiecentrum Othene, Schoenerwerf 32 Terneuzen. Meer info? Neem contact op met Smolders Makelaars (0115 - 621 475). 

CoronaCheck
Let op: aan de ingang zullen we een CoronaCheck uitvoeren. U dient een vaccinatiebewijs (via de app CoronaCheck of een papieren QR-code), een negatieve testuitslag (minder dan 24 uur voor het evenement) of een bewijs dat u hersteld bent van corona, te kunnen tonen. Ook vragen we om uw identiteitskaart/paspoort.

  • Othene Woondag op 16 oktober!

“Othene Terneuzen, natuurlijk wonen voor iedereen!”

Contactgegevens Othene

Smolders Makelaars
Makelaar

Smolders Makelaars