Goed bezochte en geslaagde Othene Woondag!

Geplaatst op 19-10-2021

Zaterdag 16 oktober vond de Othene Woondag plaats in Othene Zuid. Dit was voor de vele bezoekers een ideaal moment om meer te ontdekken over de meest recente nieuwbouwprojecten in Othene Zuid. Want… die zijn er volop!

Het event vond plaats in Informatiecentrum Othene. Dit was voor de gelegenheid uitgebreid met een grote tent die heerlijk huiselijk aanvoelde. In ieder hoekje konden de bezoekers meer informatie vinden over een bepaald project. En de sfeer? Die was gezellig en heel ontspannen. 

Nieuwsgierig en enthousiast
Tijdens de Othene Woondag kwam onder andere het nieuwste project Vinkentouw in Pre Sale. Deze 21 strakke woningen van Vinkentouw aan de Vogellaan in Othene Zuid, vormen samen een opvallende kleurschakering. Een project dat de nieuwsgierigheid van de bezoekers had gewekt. Caroline van Boven, Smolders Makelaars: ‘Eigenlijk was er veel interesse in alle projecten én in de vrije kavels van Kokmeeuw. Maar het project dat eruit sprong, was toch wel Kraanvogel. Het aanbod hier is beperkt, er zijn slechts 2 twee-onder-een-kapwoningen en 1 vrijstaande woning beschikbaar. De sfeervolle jaren ’30 stijl en de ligging van deze woningen spreekt aan.’

Arce Novum blijft populair
Ook het aanbod van Arce Novum blijft in trek. Zo kwam tijdens de Othene Woondag de unieke Arce Novum villa aan de Kempenaarwerf in verkoop. Maar ook over de hoek- en tussenwoningen van Arce Novum aan de Apollovlinder en de villa’s aan de Koninginnepage, wilden de bezoekers meer weten. 

Gemoedelijke sfeer
Jeanine Rouw, Smolders Makelaars: ‘Het was een goed bezochte en geslaagde Othene Woondag. Er hing een gemoedelijke sfeer en iedereen voelde zich welkom. De opkomst was dan ook heel divers. Van jongeren tot ouderen. Van mensen uit de wijk die misschien weer een stap willen maken binnen Othene, tot mensen die van verder wegkwamen. Maar ook buurtbewoners die nieuwsgierig waren wisten het Informatiecentrum te vinden. Ontzettend leuk.’

Meer info
Wilt u meer weten over wonen in Othene Zuid of ook een bezoekje brengen aan het Informatiecentrum? Het Informatiecentrum aan de Schoenerwerf 32 is geopend op woensdag (08.45 - 11.45 uur) en zaterdag (10.00 - 12.00 uur). Loop gerust eens binnen. Een afspraak maken is op deze dagen niet nodig! Een afspraak op een ander moment? Neem dan contact op met Smolders Makelaars. 

 

  • Goed bezochte en geslaagde Othene Woondag!

“Othene Terneuzen, natuurlijk wonen voor iedereen!”

Contactgegevens Othene

Smolders Makelaars
Makelaar

Smolders Makelaars