Opleveringen én een hoogste punt in deelplan Arce Novum, Othene Zuid

Geplaatst op 08-11-2021

Wederom meerdere mijlpalen in Othene Zuid… Zo is inmiddels een deel van de hoek- en tussenwoningen van het type Arce Novum aan de Waterlanden opgeleverd! Vrijdag a.s. vindt de laatste oplevering plaats. Verder bereikte de bouw van de villa’s aan de Vlinderlaan het hoogste punt. Feestelijke momenten!  

Hoogste punt viering
Heeft u de vlaggen al zien wapperen op het hoogste punt bij de villa’s aan de Vlinderlaan? Donderdag 4 november werd er bij dit bijzondere moment stilgestaan samen met de toekomstige bewoners. De vlag is ter plekke gehesen door de eerste kopers en vervolgens is er geproost op het moment. Niet alleen ontzettend leuk, maar zo kregen de toekomstige buren ook direct de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten. 

Aanbod villa’s Koninginnepage
Alle villa’s aan de Vlinderlaan zijn inmiddels uitverkocht. Maar gelukkig is er nog aanbod aan de Koninginnepage. Er zijn nog enkele twee-onder-een-kapvilla’s en vrijstaande villa’s beschikbaar, waarvan de bouw in januari van start gaat. Heeft u interesse in een van deze ruime woningen? Wacht dan niet te lang en maak uw interesse kenbaar.  

Een mooie en kindvriendelijke wijk
Het wordt fijn wonen, daar zijn Ciccio en Jasmijn, de eerste kopers van een Arce Novum villa, van overtuigd: ‘We waren op zoek naar een woning met mogelijkheden voor een ruime leefkeuken. Die hebben we gevonden in een villa binnen het deelplan Arce Novum. Daarnaast is Othene Zuid een mooie en kindvriendelijke wijk, waar we als gezin ongetwijfeld vele jaren kunnen genieten!’

Laatste hoekwoning Apollovlinder
Naast de villa’s zijn er natuurlijk ook nog de hoek- en tussenwoningen aan de Waterlanden en de Apollovlinder. Op 1 hoekwoning aan de Apollovlinder na, zijn al deze woningen verkocht. Dus wilt u ook kasteelachtig wonen in een onderhoudsvriendelijke en energiezuinige woning, waarvan de bouw al is gestart? Weer er dan snel bij. 

Onderhoudsvriendelijk, energiezuinig en comfortabel
Alle woningen van het type Arce Novum zijn voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen. Zo is het binnenklimaat altijd comfortabel, is de woning klaar voor de toekomst én blijft de energierekening laag. Ook over het onderhoud van uw eigen kasteel hoeft u zich dankzij de kunststof kozijnen geen zorgen te maken.

Meer info
Meer weten over wonen in Othene Zuid? Neem dan contact op met Smolders Makelaars.

 

  • Opleveringen én een hoogste punt in deelplan Arce Novum, Othene Zuid

“Othene Terneuzen, natuurlijk wonen voor iedereen!”

Contactgegevens Othene

Smolders Makelaars
Makelaar

Smolders Makelaars