Wooneiland ‘Plancius’ in Othene

Geplaatst op 04-02-2016

Licht en lucht zijn kenmerken van ‘Plancius’. Vanuit de woonkamer heb je een prachtig uitzicht over het water, aldus Jeanine Rouw van Smolders Makelaars, die de verkoop van de woningen verzorgt. Het prachtige terras aan de waterkant, bereikbaar via een schuifpui, biedt veel privacy. Bij iedere woning hoort ook een voortuin: hierdoor krijgt het eiland een groen karakter.


Het wooneiland, uiteraard bereikbaar per auto, oogt sfeervol. Alle woningen hebben een inpandige garage. De garage is binnendoor bereikbaar via de bijkeuken/berging. Op het ‘eiland’ bevinden zich ook voldoende parkeervakken voor bezoekers.


Jeanine Rouw: ,,Het zijn zeer gerieflijke woningen. Op de begane grond beschikt men naast een grote woonkamer met een ruime open keuken over een ruime hoofdslaapkamer en een luxe badkamer.’’


Op de eerste verdieping  bevinden zich twee ruime slaapkamers. De totale woonoppervlakte bedraagt 130 m2. De kavelgrootte varieert van 179 tot 183 m2.   
De geschakelde woningen zijn energiezuinig. De kozijnen zijn van kunststof en dus onderhoudsarm. De prijzen beginnen bij 249.000 euro vrij op naam.


Interesse? Voor meer informatie kan men terecht bij Smolders Makelaars, Kennedylaan 1b, Terneuzen, 0115-621475.

  • Wooneiland ‘Plancius’ in Othene

“Othene Terneuzen, natuurlijk wonen voor iedereen!”

Contactgegevens Othene

Smolders Makelaars
Makelaar

Smolders Makelaars