Vliegende Hollander-plan blikvanger op Open Dag Othene-Zuid op zaterdag 28 mei

Geplaatst op 13-05-2016

Projectontwikkelaar AM Zeeland heeft grootse plannen in de wijk Othene in Terneuzen. Die worden onthuld op de Open Dag Othene-Zuid op zaterdag 28 mei aanstaande.

AM en Smolders Makelaars, die de verkoop van de woningen verzorgt, presenteren die dag in de Brede School in Othene-Zuid een compleet nieuw plan,: “De Vliegende Hollander”. Uiteraard kan de bezoeker zich ook uitgebreid laten informeren over de andere plannen van AM in de wijk. De Open Dag Othene-Zuid heeft een informeel karakter. Het betekent dat iedereen vrij kan binnenlopen. Tussen 10.00 en 16.00 uur staat de deur van de school uitnodigend open voor alle belangstellenden. Daar hoort natuurlijk een hapje en drankje bij. Voor de kids is een springkussen aanwezig. AM en Smolders Makelaars hebben aan de Open Dag tevens een kleurwedstrijd voor de schooljeugd gekoppeld (de kleurplaten worden deze week verspreid via de scholen). Daarmee zijn leuke prijsjes in de vorm van cadeaubonnen te winnen.

 Vliegende Hollander: 12 verschillende woningtypes
Projectontwikkelaar AM heeft hoge verwachtingen van De Vliegende Hollander. Het nieuwe plan omvat de bouw van in totaal 32 woningen in de driehoek Laan van Othene-Hoogaarswef-Schoenerwerf. Met deze woningen richten AM zich op een brede doelgroep van 20 tot 70 jaar. Kenmerkend voor alle VH-typen is de Oud-Hollandse klokgevel met een moderne twist.’’In totaal worden via Smolders Makelaars een tiental varianten aangeboden, van vrijstaand, twee-onder-één-kap, drie-onder-één-kap tot rijwoningen en geschakelde bungalows. Alle woningen, waaronder ook de rijwoningen, hebben een garage. De woningen voldoen uiteraard aan de nieuwste energieprestatie eisen en hebben allen een energielabel A. De huizen worden standaard voorzien van kunststof kozijnen en zonnepanelen, wat de kopers flink in de energierekening scheelt. De meeste woningen beschikken over vijf slaapkamers: een vaste trap leidt naar de bovenste verdieping.AM biedt in plan De Vliegende Hollander ook elf zogenoemde semi-bungalows aan. Bij dit type zijn er op de begane grond ook een slaapkamer en badkamer voorzien. Wilt u nu al meer weten over het nieuwe Vliegende Hollander-plan of de andere woningtypes in Othene, dan kunt u terecht bij Smolders Makelaars, Kennedylaan 1/B in Terneuzen, 0115-621475.

  • Vliegende Hollander-plan blikvanger op Open Dag Othene-Zuid op zaterdag 28 mei

“Othene Terneuzen, natuurlijk wonen voor iedereen!”

Contactgegevens Othene

Smolders Makelaars
Makelaar

Smolders Makelaars